18 / 04 / 2024

Atakum Belediyesi emlak vergisi ödeme

Atakum Belediyesi emlak vergisi ödeme

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Bodrum Belediyesi Emlak Vergisi için toplantı düzenledi!

Bodrum Belediyesi, belediyenin toplantı salonunda ‘Emlak Vergisi Bilgilendirme Sunumu’ gerçekleştirdi.  

Samsun Atakum Belediyesi'nin mülkleri icradan satılıyor!

31 Mart seçimlerinin ardından koltuğa CHP’li Cemil Deveci oturunca, eski dönemden kalan borçlar da gün yüzüne çıktı.

Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021!

Milyonlarca kişi her yıl iki taksit şeklinde emlak vergisi ödüyor. Peki Selçuklu Belediyesi emlak vergisi sorgulama 2021 işlemleri nasıl yapılıyor? İşte tüm merak edilenler....

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Konya Ilgın Belediyesi'nden tapu kolaylığı!

Ilgın Belediyesi, emlak alım ve satım işlemlerinde Tapu Müdürlüğü tarafından vatandaşlardan istenen "Emlak Rayiç Bedelleri" işlemlerini yeni bir yazılımla Ilgın Tapu Müdürlüğüne elektronik ortamda sundu.

Kayseri Kocasinan'da tapu işlemleri için yeni dönem! 

Kocasinan Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü ile sistemlerini entegre ederek, vatandaşlara tapu işlemlerinde kolaylık sağladı. 

Düzce'de tapu işlemleri belediyeye gelmeden yapılacak!

Düzce Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Kent Bilgi Sitemi uygulaması ile vatandaşların tapu işlemlerini belediyeye gelmeden halletmesine olanak sağlayacak.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Yüreğir Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

Adana Yüreğir Belediyesi yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Atakum Belediyesi’nden emlak vergisi borcuna e-yapılandırma hizmeti!

Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemi oluşturdu.

Kartepe Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

30 Kasım 2020'de sona erecek olan Emlak, Çevre ve Temizlik, İlan ve Reklam vergilerinin ikinci taksitlerini vatandaşların rahatlıkla ödeme yapabilmesi amacıyla 28-29 Kasım günlerinde Kartepe Belediyesi vezneleri açık olacak. 

Nallıhan Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Ankara Nallıhan Belediyesi tarafından emlak ve çevre temizlik vergilerinin ikinci taksiti ödemelerinin 30 Kasım'da sona ereceğini açıkladı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Atakum Belediyesi emlak vergisi ödeme Haberi

Atakum Belediyesi emlak vergisi ödeme

Koronavirüs salgınından sonra yurttaşların belediye hizmet binasına gelmeden faydalanabileceği e-belediye işlemlerinin sayısını artıran Atakum Belediyesi, 7256 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanun kapsamında emlak vergisi borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlar için ‘e-yapılandırma’ sistemini oluşturdu. 

Atakumlu vergi mükellefleri, emlak vergisi borçlarını online işlem yaparak belediye hizmet binasına gelmeden yapılandırabiliyor. Atakum Belediyesi Mali Hizmetler ve Bilgi İşlem müdürlüklerince hizmete sunulan ‘e-yapılandırma’ üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar, sisteme www.atakum.bel.tr adresli internet sitesinden de ulaşabiliyor. Sitenin sağ üst kısmında yer alan ‘Çözüm Merkezi’ menüsünden ‘Neler Talep Edebilirsiniz’ alt başlığına tıklandığında vatandaşları ‘e-yapılandırma’ sayfası karşılıyor. Bu alandan 7256 sayılı yasa kapsamındaki yapılandırma başvuru formunun çıktısını alan vatandaşlar, bilgileri doldurup ıslak imzalarını atıyor. Başvuru formu ve kimliklerinin fotoğraflarını çeken mükellefler, bu görselleri aynı sayfadaki ‘Talep Gönder’...