25 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi emlak vergisi ödeme

Ataşehir Belediyesi emlak vergisi ödeme

Ataşehir Belediyesi n Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Ataşehir'de bir inşaatta imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Ataşehir Belediyesi'nin ilçedeki inşaatta imar yolsuzluğuna izin vermesi yönündeki iddialar nedeniyle İstanbul Valiliği harekete geçti. Valilik konuyla ilgili İçişleri Bakanlığı'na başvurdu. 

Ataşehir Belediyesi için imar yolsuzluğu iddiası!

İstanbul Valiliği, imar yolsuzluğu iddialarıyla ilgili Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve sorumlu olan belediye çalışanları hakkında inceleme yapılması için İçişleri Bakanlığı'na başvuru yaptı. 

Ataşehir Belediyesi'nden 22.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Örnek Mahallesi 2268 ada 1 parselde yer alan arsayı 22 milyon 549 bin 154 TL'ye satıyor...

Ataşehir'de 10 yıldır beklenen imar planları hayal kırıklığı yarattı!

Ataşehir’in Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin 1/5000’lik imar planları, komşu mahallelerinkinden çok daha düşük çıktı. Ataşehir Belediyesi ve mahalleliler itiraza hazırlanıyor.

Ataşehir Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı!

Ataşehir Belediyesi tarafından Kayışdağı Mahallesi 80. Yıl Parkı yanında inşa edilecek Gündüz Bakımevi'nin temeli atıldı.

Selçuk Çalık Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürü oldu! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğü görevine Selçuk Çalık getirildi. 

Ataşehir Belediyesi 22 kaçak yapıyı yıktı!

Ataşehir Belediyesi kaçak yapılarla mücadele kapsamında, Ferhatpaşa Mahallesi’ndeki izinsiz olarak yapılan 22 adet kaçak, hangar tipi yapıyı yıktı...

Ataşehir Belediyesi’nin gecekondu fonu hesabından aidat mı ödendi?

Sayıştay’ın, 2018 denetim raporunda Ataşehir Belediyesi’nin, gecekondu fonu hesabından 1 milyon 516 bin liranın ise Atapark Konutları aidat ödemeleri için kullanıldığı belirtildi...

Ataşehir'de 36 hak sahibi Atapark Konutları’nda yeni evlerine kavuştu!

Ataşehir Belediyesi, gerçekleştirdiği çekilişle 36 gecekondu sahibini Atapark Konutları’ndaki yeni evlerine kavuşturdu...

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Ataşehir Belediyesi’ne haciz geldi!

Ataşehir Belediyesi icralık oldu, onlarca daire ve rezidansı şahsı, eşi Gamze İlgezdi ve ailesi üzerine kaydettiren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Baltal İlgezdi ödeme yapmayınca, araç kiralama şirketi, 15 milyon TL'lik alacağı için dün haciz takibi başlattı.

Ataşehir’e 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Ataşehir Belediyesi'ne aday gösterildi. 34 yıl Ataşehir'de yaşamış olan Erdem, ilçeyi ayağa kaldıracak projelerini anlattı. 

Ataşehir Belediyesi emlak vergisi ödeme Haberi

Ataşehir Belediyesi emlak vergisi ödeme

Gayrimenkul sahipleri tarafından ödenmesi gereken emlak vergisinde 2. taksit dönemi bugün itibari ile başladı. Ataşehir Belediyesi web sitesi üzerinden Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile ilgili bir uyarı yaptı. 

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

“Emlak ile Çevre Temizlik Vergilerinin 2. Taksidi ile “6736-7020-7143 Sayılı Kanunlar Kapsamındaki Vergi Affı” taksitleri için son ödeme tarihi 30 Kasım 2018’dir.

Merkez binamızdaki veznelerimiz 17- 18 ve 24-25 Kasım hafta sonları da 09.00 – 16.00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Emlak Vergisi: TR 6100 0150 0158 0072 9456 2580 Vakıfbank Şerifali Şubesi

Çevre Temizlik Vergisi: TR 8700 0150 0158 0072 9456 2597 Vakıfbank Şerifali Şubesi

Posta çeki: 5878107

E-Belediye: www.atasehir.bel.tr/Ebelediye

Tüm Halk Bankaları, Denizbank Şubeleri,

Ataşehir Tapu Müdürlüğü, Türkan Saylan Tıp Merkezi, Novada Ataşehir AVM Nikah Dairesi, Mustafa Saffet Kültür Merkezi,...