19 / 04 / 2024

ataşehir kiralanabilir ofis alanı

ataşehir kiralanabilir ofis alanı

İstanbul’daki A sınıfı ofis pazarı son 5 yılda yüzde 78 artış gösterdi. JLL Türkiye Ülke Müdürü Avi Alkaş’a göre ülkedeki ofis arzının yüzde 80’ini sağlayan İstanbul, 3,8 milyon metrekarelik kiralanabilir ofis alanına sahip..

Ataşehir'de 24.7 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, İstanbul Ataşehir'de yer alan ofisi 24 milyon 700 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Kolektif House'un 4. merkezi Ataşehir'de açılıyor!

Ortak ofis alanı sunan Kolektif House, İstanbul'da 4. merkezini açıyor. Paylaşımlı ofis konseptiyle düzenlenmiş yeni lokasyon Ataşehir'de hizmet verecek.

Schindler Türkiye Ataşehir'de merkez ofis açıyor!

Schindler, Türkiye’ye duyduğu güveni İstanbul Ataşehir’de satın aldığı modern ofisine taşıyor. Ofisin resmi açılışı 20 Temmuz günü gerçekleşecek.

Ataşehir şirketlerin yeni merkezi oluyor!

Ofis piyasasında merkezi iş alanı olan Levent'in ardından Ataşehir gözde ofis alanı olmaya başladı. Anadolu Yakası'nda daha önce iki köprüye yakınlığıyla öne çıkan Ümraniye'yi planlı yapısıyla gölgede bırakan Ataşehir'e son iki yılda 27 şirket taşındı.

Ataşehir Sinpaş Time telefon!

Ataşehir Sinpaş Time telefon numarası haberimizde yer alıyor. Sinpaş Time projesinde ev, ofis, residence, villa, home ofis olacak. 

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi açıldı!

Zeylan Ofis Hizmetleri ve Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Canan Busıness Şubesi 50 bin TL sermaye ile bugün açıldı!

REMAX İKON'dan Ataşehir'de yeni satış ofisi!

REMAX İKON Ticari Ofis Projelerine bir yenisini daha ekledi. REMAX Ataşehir'de CANAN BUSİNESS projesinin sıfır satışlarına yöneldi. 

Ofis yatırımında yeni cazibe merkezi: Ataşehir!

Cushman & Wakefield'ın yönetici ortaklarından Tuğra Gönden ve Toğrul Gönden, Türkiye'nin emlak ve inşaat sektörü ile ilgili görüşlerini paylaştı. Tuğra Gönden, ofis yatırımında yeni cazibe merkezinin Ataşehir olmaya başladığını belirtti.

Vogue Business Center, Ataşehir'in ofis ihtiyacını karşılayacak!

Ataşehir’de yapımı devam eden ve Aralık 2016'da teslimlerin yapılması planlanan Vogue Business Center bölgenin ofis ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor.

Ataşehir Vogue Business Center Ofis!

Ataşehir Vogue Business Center Ofis projesinde metrekare birim fiyatı lansmana özel 6 bin 150 liradan başlayarak değişiyor. Vogue Business Center projesi bu yıl sonu tamamlanıyor...

A+Live Ataşehir Ofis fiyat!

A+Live Ataşehir Ofis projesinde teslimler Haziran 2017 tarihinde yapılıyor. 200 milyon lira yatırımla yükselen A+Live Ataşehir projesinde 111 ofis ve 11 dükkan yer alıyor...

ataşehir kiralanabilir ofis alanı Haberi

ataşehir kiralanabilir ofis alanı

İstanbul’daki A sınıfı ofis pazarı son 5 yılda yüzde 78 artış gösterdi. JLL Türkiye Ülke Müdürü Avi Alkaş’a göre  ülkedeki ofis arzının yüzde 80’ini sağlayan İstanbul, 3,8 milyon metrekarelik kiralanabilir ofis alanına sahip: “2017 itibarıyla yaklaşık yüzde 70’lik bir büyüme ile 6,5 milyon metrekareye ulaşacak.”


Teknoloji ve bilişim alanındaki değişim, ofis binalarının kabuk değiştirmesine neden oldu. Artık şirketler çalışan memnuniyeti ve verimliliğini artıracak ofisler kiralamak istiyor. Sosyal alanlar, ofis alanlarının verimli kullanılabilmesi ve ofisin raylı ulaşım sistemlerine yakınlığı şirketler için önemini artırırken, iş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uygunluk, binanın iyi bir firma tarafından yüksek standartlarda ve şeffaf bir şekilde yönetilmesi ve binanın çevreye duyarlı olması önem kazanmaya başladı. Bu sebeple Levent ile Maslak arasındaki merkezî iş alanının yanı sıra, Kağıthane,...