19 / 04 / 2024

Ataşehir semt pazarı

Ataşehir semt pazarı

Ataşehir Belediyesi’nin Cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş sağlıklı yaşanabilir bir kent için yaptığı Kapalı Sabit Pazar, aynı zamanda bir model olma özelliği taşıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

Şanlıurfa Haliliye'ye semt pazarı inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye İlçesi Şair Nabi Mahallesi’ne kapalı semt pazarı inşa ediyor

Şanlıurfa Akçakale Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Akçakale´de hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Birecik Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Birecik´te hayata geçirdiği semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Viranşehir Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa´da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Viranşehir'de hayata geçirdiği semt pazarını hizmete açtı

Suruç Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Suruç'a yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 'Her İlçeye Modern Semt Pazarı' projesi kapsamında Eyyübiye'nin Yenice Mahallesinde kapalı semt pazarı inşa ediliyor.

Viranşehir Kapalı Semt Pazarı'nda sona yaklaşıldı!

Şanlıurfa'da vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek adına 13 ilçede adil bir şekilde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Viranşehir'de yapımını sürdürdüğü kapalı modern semt pazarı ile semt sahasında sona gelindi.

Şanlıurfa Halfeti Semt Pazarı açıldı!

Şanlıurfa'da vizyonel projeleri bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, her ilçeye modern semt pazarı kazandırma çalışmaları çerçevesinde Halfeti'ye yaptırdığı semt pazarının açılışını gerçekleştirdi.

Şanlıurfa'nın her ilçesine semt pazarı geliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin "Her ilçeye modern semt pazarı" hedefiyle yaptığı çalışmalarda büyük mesafe alındı.

Şanlıurfa'nın tüm ilçelerine semt pazarı inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde yapımına başladığı semt pazarı inşaatlarında sona gelindi. Kısa bir süre sonra hizmet verecek olan pazarlar, bölgelerinde büyük bir eksikliği gidermiş olacak.

Ataşehir semt pazarı Haberi

Ataşehir semt pazarı

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde 6 aydır hizmet veren Kapalı Pazar alanında Çarşamba günleri kurulan Giyim Pazarında, Ataşehirliler son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabiliyor. Pazar günü hizmet veren Semt Pazarında ise en taze meyve, sebze gibi ihtiyaçlarını sağlık koşullarına uygun ve temiz bir şekilde karşılayabiliyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Kapalı Pazar alanında vatandaşların daha çağdaş bir hizmet alması amacıyla bazı ek imkânlar da sunuluyor.

Kapalı Pazar alanında Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada atabiliyor. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda ayrıca zabıta ve sağlık birimleri, bebek bakım ünitesi, prova odası, mescid ve dinlenme alanları da bulunuyor.

Cadde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini alan Kapalı Pazar, daha modern ve konforlu...