29 / 03 / 2024

Ataşehir tapu sorunu

Ataşehir tapu sorunu

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Nimetullah Topu: Ataşehir dünya kenti olacak!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, İstanbul'un en gözde ilçesi Ataşehir'in kalkınması için hayata geçirdikleri 81 projeyi tanıttı. Ataşehir'de imar ve tapu problemleriyle vatandaşlar yıllarca sorun yaşadı dedi...

Nimetullah Topu: Ataşehir'de tapu sorunu kalmayacak!

A Haber’de canlı yayında ‘Ajans Yeni Gün’ programında İbrahim Sadri’nin konuğu olan AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Nimetullah Topu, Ataşehir’in tüm problemlerini çözeceklerini söyledi.

Ataşehir'de 40 yıllık imar sorunu: İçerenköy sakinleri imar haklarının geri verilmesini istiyor!

Ataşehir İçerenköy'de 40 yıllık imar sorununa mahalle sakinlerinden tepki geldi. İmar Mağdurları Platformu adı altında toplanan mahalleliler, imar haklarının ellerinden alındığını iddia etti ve taleplerini sıraladı. İşte mağdurların o açıklaması...

Ataşehir Yenisahra ve Barbaros’un dönüşüm sorunu KİPTAŞ’la çözülecek!

Yenisahra ve Barbaros Mahalleleri’nin imar durumlarının da çıktığını dile getiren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, "Biz elimizi taşın altına koyarak KİPTAŞ ile birlikte bu sorunu çözmeye çalışacağız" dedi.

Ataşehir'in imar sorunu çözülecek!

Sancaktepe’yi İstanbul’un cazibe merkezi yapan ve 31 Mart Yerel seçimlerinde Ataşehir’e aday gösterilen İsmail Erdem, “Yerel yönetimler bizim işimiz. Ataşehirlileri hizmetle tanıştıracağız. Referansımız Sancaktepe” şeklinde konuştu.

Ataşehir'in ulaşım ve imar sorunu çözülecek!

Cumhur ittifakının Ataşehir belediye başkan adayı İsmail Erdem, yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Erdem, “Ataşehir’e bir finans müzesi kuracağız'' dedi.

Ataşehir’in imar sorunu çözülecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan adayı İsmail Erdem, imar sorununu çözecek projelerini anlattı. Erdem, Ferhatpaşa Mahallesi'nin arsa değerlerinin ikiye katlanacağını söyledi.

Ataşehir’in imar sorunu çözüldü!

Ataşehir'in Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planları İBB Meclisi'nden oy birliğiyle geçti.

Ataşehir’in imar sorunu çözülüyor!

Sancaktepe Belediye Başkanı ve AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Erdem, " Cuma günü Yenisahra ve Barbaros Mahallemizin 40 yıldır beklenen imarları çıkmış olacak" dedi...

İsmail Erdem: Ataşehir'in imar sorunu bitecek!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem, “Yenisahra, Barbaros, Mustafakemal ve Aşıkveysel mahallelerinin planları dahi yok. Biz Ataşehir'in imar sorununu bitireceğiz" dedi.

Ataşehir'deki vatandaşların tapu sorununa çözüm aranıyor!

Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın tapu sorununa çözüm arandı.

Kırşehir Çiçekdağı'nda 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü!

Kırşehir Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Belediye İrtibat bürosunda gerçekleşen toplantıda, 60 yıllık tapu sorunu görüşüldü.

İzmit Yenişehir'de tapu sorunu çözüme kavuştu!

İzmit Yenişehir Mahallesi’nde yıllardır süren tapu sorunu çözüme kavuştu. Yenişehir Mahallesi'ndeki vatandaşlar için tapular hazırlandı. 

2B Barış Projesi'yle Ümraniye'nin tapu sorunu çözülecek!

Ümraniye'de imar, tapu ve mülkiyet sorunlarına ilişkin, Ataşehir Erdal Eren Kültür Merkezi'nde imar barışı bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi, önemli açıklamalarda bulundu.

Ataşehir'in imar sorununa neşter vurulacak!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, bölgedeki imar sorununu çözmek için Örnek Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek. İlgezdi, imar ve tapu sorununa kalıcı ve kesin çözüm bulmak için çalışmalar yürütüyor.

Ataşehir tapu sorunu Haberi

Ataşehir tapu sorunu


Ataşehir'in Örnek, Esatpaşa ve Aşık Veysel mahallelerinde arsaları bulunan ve tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın durumları ve imar barışıyla ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 775 sayılı Gecekondu Kanunu kapsamında Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından tapuları TOKİ'ye geçen 800’e yakın vatandaşın etkilendiği sorun için çözüm yolları arandı.

Yapılan toplantıya Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ ve mağduriyet yaşayan vatandaşlar katılım gösterdi.

Soruların yanıtlandığı toplantıya katılan vatandaşlar, tapuları devralan TOKİ’nin, bu yerler için imar barışına başvuran vatandaşlardan çok yüksek metrekare bedelleri talep ettiği iddiasında bulundu.

Sorunun çözümü için bir komisyon kurulması önerisinde bulunan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu,...