26 / 04 / 2024

atatürk stadı yıkım

atatürk stadı yıkım

AGİTPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmek için gün saydığını söyledi. Avcı, çalışmaların 90 gün süreceğini belirtti.

Antalya Atatürk Stadyumu'nun yıkımına başlandı!

Antalya'da 1965 yılında açılan, 2010 yılında da çürük raporu verilmesi nedeniyle resmi maçlara kapatılan Atatürk Stadı, aynı alana Antalya Kent Müzesi kurulması amacıyla yıkılmaya başlandı.

KİPTAŞ'tan Bakırköy'de dönüşüm yıkımı! Cadde Bakırköy için bir adım daha atıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, hak sahipleriyle anlaşmaya vararak, Bakırköy Kartaltepe Mahallesi’ndeki 1968 üretimi, 9 blok, 66 konut bağımsız birim ve 111 hak sahibinden oluşan İş Bankası Mensupları Sitesi İncirli parselinde yıkım yaptı.

Cebeci İnönü Stadı'nın yıkımı başladı! Millet Bahçesi yapılacak!

Yerine millet bahçesi inşa edilecek olan Cebeci İnönü Stadı'nın yıkım çalışmaları için Çankaya Belediyesi tarafından yıkım ruhsatı verildi

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına İlişkin Yönetmelik bugünkü 31448 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Afyonkarahisar'daki Atatürk Konağı yıkılmak üzere!

Afyonkarahisar'da Atatürk ve Mehmetçiğin karargahı olarak kullanılan konak bakımsızlık nedeniyle yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya.

11 yıllık Yeni Buca Stadı yıkılmayı bekliyor!

11 yıllık Yeni Buca Stadı'nın yeni hali yürek burkuyor. Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin yıkım kararı, Danıştay tarafından onaylanmıştı. Danıştay, kararı belediye tarafından açıklanmıştı.

Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkımına başlandı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa Atatürk Spor Salonu’nun yıkım çalışmalarını yerinde inceledi.

San Siro Stadı yıkılıyor!

Milano'nun sembolleri arasında yer alan tarihi San Siro Stadı'nın yıkımı konusunda yeni bir aşama kaydedildiği belirtildi.

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Atatürk Havalimanı'nda yıkım işlemlerine başlandı!

Askeri uçaklar, özel jetler ve kargo uçaklarının kullandığı Atatürk Havalimanında yıkım işlemleri başladı.

Şanlıurfa'daki eski hizmet binasının yıkımında sona gelindi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı üzerindeki Eski Ek Hizmet Binasının yıkımında sona geldi.

Atatürk Havalimanı için yıkım ihalesi açıldı!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yıkımı için ihaleye çıkıldı. İhale, 8 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30’da İstanbul Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü'nde yapılacak...

Atatürk Havalimanı'nda yıkım başlıyor!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Atatürk Havalimanı'nın belirli bir kısmının yıkım ihalesine çıkıyor. İhale günü 8 Ekim olarak açıklandı.

atatürk stadı yıkım Haberi

atatürk stadı yıkım

Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (AGİTPA) Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Avcı, artık görevini tamamlayan Atatürk Stadı'nın millet bahçesine dönüşmek için gün saydığını belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AGİTPA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Avcı, "millet bahçesi" için yıkımına başlanan Atatürk Stadyumu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Avcı, yetkililerden bilgi aldı. 

Atatürk Stadyumu'nun artık miadını doldurduğunu söyleyen Avcı, "Bunun ilk adımı, önce buranın tesviyesi, yıkımı, temizlenmesi ve millet bahçesi düzenlemeleri için hazır hale getirilmesi... Bu işlemler 90 gün sürecek. Üç ay içinde burası millet bahçesi yapımına hazır hale getirilmiş olacak. İşlemler sonrasında peyzaj çalışmalarına başlanacak. Burası yaklaşık 54 dönümlük bir alan. Burasının içinde...