26 / 04 / 2024

Atmaca Grup kentsel dönüşüm

Atmaca Grup kentsel dönüşüm

Nisan 2015’te Başakşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ihaleyi kazanan Atmaca Grup ve sahibi olduğu MFA İnşaat, Bahçeşehir göletinin iki kat büyütüleceği alanda Bahçeşehir Park adıyla ultra lüks projesine imza atacak.

Mehmet Atmaca'dan kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Depreme karşı önlem olmayacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan ve yürürlüğe alınan yeni kentsel dönüşüm yasası ile ilgili tartışmalar devam ediyor. Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Mehmet Atmaca'dan rezerv alan uygulamasından vazgeçilsin önerisi!

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca, yeni kentsel dönüşüm yasası ve depremlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Atmaca, rezerv alan konusunda ciddi bir problem olduğunu söyledi ve vazgeçilmesini gündeme getirdi. 

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Engin Özkoç'tan Tozkoparan'daki kentsel dönüşüme ilişkin açıklama!

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, bugün İstanbul Esenler'deki çalışmalarınıan sonra Güngören'in Tozkoparan Mahallesi'ne gitti. Özkoç, Tozkoparanlılarla görüştü ve kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Eyüpsultan Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'nde Ekrem İmamoğlu'na tepki!

KİPTAŞ'ın Eyüpsultan'da başlattığı kentsel dönüşüm projesi temel atma töreni sırasında bir grup mahalle sakini, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki verdi...

Emlak Konut GYO  Zonguldak Ontemmuz kentsel dönüşüm projesi için imzalar atıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Emlak Konut GYO tarafından Zonguldak Ontemmuz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi' nin sözleşmesi, Yüklenici HB Grup İnşaat ile imzalandı. Sözleşme bedeli 71 milyon 561 bin TL olarak belirlendi. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Afyon'daki kentsel dönüşüme eleştiri!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında Afyon'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını eleştirdi. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümü artırmak için AK Parti grubu olarak UKOME'den izin alma ve para yatırma zorunluluğunu kaldırdıklarını dile getirdi.

İBB önünde kentsel dönüşüm tepkisi: Eyüpsultan Yeşilpınar'da metrekareler kesiliyor!

Eyüpsultan Yeşilpınar Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşümle ilgili olarak bir grup mahalleli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) binası önünde eylem yaptı ve basın açıklaması gerçekleştirdi. Sakinler, metrekarelerden de büyük kesintiler yapıldığına dikkat çekti.

Atmaca Grup kentsel dönüşüm Haberi

Atmaca Grup kentsel dönüşüm

 Daha önce benzin istasyonu kuran şirket, 11 katlı Bahçeşehir Park adlı projesinde 130 adet daire ve 130 adet ticari birimi satışa sunacak. Projenin TEM otobanına paralel yükseklikte olması bekleniyor.


Satış ofisi oluşturulan projenin hafriyat çalışmalarında ise sona gelindi. Büyük daire tiplerini yer alacağı lüks projenin inşaat alanını çevreleyen ağaçların bugüne kadar korunması ise ‘Atmaca Grup ağaçları kesmeme sözünü yerine getiriyor’ diye yorumlandı.


Aynı sözü Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal da vermişti. Emlakrehberi ekibi olarak bu süreci yakın takibe aldığımızı belirtmek isteriz. Bölgede sosyal içerikli donatılar da inşa etmeyi planlayan şirket, gölet çevresindeki parseller ve büyütüleceği toplam 250 dönümlük alanı 103 milyon liralık teklifle almıştı.


Yeni...