25 / 04 / 2024

Av Cihat Demirbağ

Av Cihat Demirbağ

Fikirtepe'de maliklerin temsilcisi olan FİDEM, haftada bir gün maliklerin hukuksal Sorunlarına çözüm Önerileri sunmak ve yer yer müteahhitlerle malikler arasında ara buluculuk yapmak üzere hukuki danışmanlık hizmeti başlattı.

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

Ali Ağaoğlu'nun Avşa Adası'ndaki villası kül oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun Balıkesir'in Avşa Adası'nda bulunan villası çıkan yangında küle döndü.

Manisa Avşar'a çok amaçlı etkinlik salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Turgutlu İlçesi Avşar Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik ve Düğün Salonu, mahalle sakinlerine büyük mutluluk yaşattı. Modern salonun yapılacağı alanda tesviye çalışması ve istinat duvarı çalışmaları başladı.

Hülya Avşar Londra'ya taşınacak!

Hülya Avşar, Londra'da okuyacak kızı Zehra Çilingiroğlu'nu orada yalnız bırakmayacak. Kendi evinde oturacak Londra Canary Wharf Peninsula’da dairesi, Knigtsbridge’de bançeli evi olan Hülya Avşar kiracılarından birinin çıkmasını istedi.

Artvin Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı!

Artvin’de hayırsever Ülkü Ulusoy’un yaptırdığı Şavşat Kadın Yaşam Merkezi tamamlandı. Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, yaşam merkezinin açılışının yakın zamanda yapılacağını belirtti.

Hülya Avşar yeni okul yaptıracak!

Ünlü sanatçı Hülya Avşar, rahmetli babası adına yaptırdığı okulun 1680'inci mezununu vermesinin gururunu yaşıyor. Avşar yeni bir okul yaptırmayı düşündüğünü ve önümüzdeki günlerde bunun için kolları sıvayacağını söyledi.

Yusuf Avşar Emlak İnşaat şirketi kuruldu!

Yusuf Avşar Emlak İnşaat, emlak ve inşaat sektöründe en güvenilir danışmanlık hizmetini vermek için Beykoz'da 20 Mayıs 2016'da hizmete girdi.

Artvin Şavşat'ın yol sorunu mecliste!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin'in Şavşat ilçesine bağlı Yoncalı Köyü'nün yol sorununa ilişkin soru önergesi hazırladı. Başbakan Davutoğlu'na iletilen önerge süresi içerisinde yanıtlanmadı..

Avşa Adası Karadut Plajı yapılaşma sorunu TBMM'de!

Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Avşa Adası'nda 3652 sayılı Kanun kapsamında yıkılan yapılara ilişkin soru önergesi hazırladı. Tüm sorularını, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya iletti..

İzmit Av Köşkü için yıkım izni çıktı!

Kültür Tepesi 2. Etap Projesi kapsamında Av Köşkü için Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu’ndan yıkım izni çıktı.

Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi'nin çalışmaları sürüyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek-Avşa Adası Teleferik Projesi çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Uğur, ilçeye büyük yatırımlar kazandırmayı hedeflediklerini vurguladı.

Aydın Söke Avşar Mahallesi`ndeki tapu sorunu çözüm bekliyor!

AYDIN`ın Söke İlçesi`ne bağlı Avşar Mahallesi`nde oturan 500 arazi sahibi, köy senediyle 86 yıldır sahip oldukları arazilerin tapusunun verilmesini istedi. Muhtar Erdoğan Bakan, "Araziler ve evlerin bizim olduğunu ispatlayamıyoruz." dedi.

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tabiat Grup İnşaat Gıda Turizm ve Av Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Erdem Ekşioğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 21 Aralık'ta Esenyurt, Süleymaniye Mahallesi, Ispartakule Caddesi'nde kuruldu.

Av Cihat Demirbağ Haberi

Av Cihat Demirbağ

Fikirtepe Dumlupınar Eğitim Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM), kentsel dönüşüm sürecinde çözüme katkı sağlamak amacıyla yine bir ilke daha imza attı


05 Aralık Cumartesi günü yapılan ilk bilgilendirme toplantısında malikler, FİDEM Derneği'nin Hukuk Danışmanı olan İmar ve Gayrimenkul Avukatı Av. Cihat Demirbağ'la buluştular.


Yapı adalarında yaşanan sorunları dinleyen Av. Cihat Demirbağ, maliklere, sorunların çözümleri hakkında detaylı bilgiler verdi. Derneğin sağladığı bu hizmetten ve Av. Cihat Demirbağ'ın tavsiyelerinden memnun kalan malikler ve ada temsilcileri FİDEM'in sunduğu bu hizmetten memnuniyetlerini ve FİDEM Başkanı Ercüment Oruç'a teşekkürlerini ifade ettiler. FİDEM Derneği Başkanı Oruç; "Derneğin bir hizmeti olarak her cumartesi saat 18:00 ile 2l:00 arasında Derneğin Hukuk Danışmanı olan gayrimenkul ve imar hukuku Avukatı Cihat Demirbağ ile malikleri buluşturacağız. Böylece uygulamayı iyi bilen avukatımızın çözüm odaklı...