23 / 04 / 2024

Avantajlı konut kredisi

Avantajlı konut kredisi

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut kredisi kullanacak olan gerçek kişilerin dikkat etmesi gereken hususları anlattı. Özelmacıklı, avantajlı konut finansmanı çerçevesinde banka sayısının da arttığını sözlerine ekledi.

Orta gelirlilere konut sahibi olma fırsatı: Yüzde 0.69 faizle yeni evim konut kredisi!

T.C. Hazine ve Maliye Bakanlığı öncülüğünde başlatılan Yeni Evim Konut Kredisi, orta gelirli bireylerin düşük faiz oranları ve avantajlı ödeme koşullarıyla konut sahibi olmalarını sağlıyor. Ev hayali kuranlar için büyük bir fırsat!

Konut kredisi faizleri sallandı! Herkese ev aldıran dev formül!

Ev sahibi olmak isteyen kişiler bankaların konut kredisi faizlerini araştırıyor. Bankalar konut kredisi faizlerinde avantajlı oranları ve geri ödeme seçeneklerini gündeme getirdi. Peki bankalarda güncel kredi faiz oranları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi çekmek avantajlı mı?

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların imdadına koşan konut kredisi ile ilgili çoğu vatandaşı endişelendiriyor.

Halkbank 55 bin müşterisine 12,9 milyar TL konut kredisi kullandırdı!

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan yaptığı açıklamada, "Türkiye tarihinin en düşük konut kredisi faiz oranlarını sunduğumuz Avantajlı Konut Kredisi ile 55 bin müşterimize 12,9 milyar TL kredi kullandırdık" dedi.

0.64 faizli konut kredisi bitti mi?

Kamu bankalarının başlattığı avantajlı konut kredisi paketi kapsamında sıfır ve ikinci el konutlar için uygulanan faiz oranlarında yeni düzenleme yapıldı. Peki 0.64 faizli kredi başvuruları ne zaman bitiyor? İşte konut kredisine ilişkin detaylar...

Avantajlı konut kredisinde son durum ne?

Konut kredisi kampanyasında da sona yaklaşıldığı yönünde sinyaller alınıyor. Avantajlı konut kredisi ile vatandaşın ev sahibi olması planlanırken, müteahhitlik kesimi nefes aldı.

Avantajlı konut kredisinde şartlara dikkat!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, konut kredisi kullanacak olan gerçek kişilerin dikkat etmesi gereken hususları anlattı. Özelmacıklı, avantajlı konut finansmanı çerçevesinde banka sayısının da arttığını sözlerine ekledi.

Bir banka da konut kredisi faizlerini düşürdü!

ING Türkiye, konut kredisinde çok avantajlı faiz oranlarına sahip olan yeni bir kampanyaya başladı. Kampanya kapsamında 3 aydan 120 aya kadar tüm vadelerde konut kredisi faiz oranını yüzde 1.09’a düştü.

Enflasyon Endeksli Konut Kredisi ne kadar avantajlı?

Enflasyon endeksli konut kredisi faizleri ne kadar oldu?Enflasyon endeksli krediden sabit faizli krediye geçmenin avantajları neler?

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

15 yıl vadeli konut kredisi kullanmak ne kadar avantajlı?

Kamu bankalarının konut kredisi vade sürelerini arttırması ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandıran banka sayısı yediye yükseldi. Peki 15 yıl vadeli konut kredisi kullanmak ne kadar karlı?

Ziraat Bankası enflasyon endeksli konut kredisi faizi ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarının düşmesini beklemek istemeyen vatandaşlar için enflasyon oranlarına endeksli avantajlı fırsatlarla konut kredisi sunuyor. Ziraat Bankası enflasyon endeksli konut kredisi faiz oranları ne kadar?

5 yıl vadede en uygun konut kredisi hangi bankada?

Kredi faiz oranları son haftalarda hızla düşmeye başladı. Avantajlı hale gelen faiz oranları ile birlikte kredisini düşük vadede kullanarak faiz ödemesini azaltmak isteyen tüketiciler için Kredi Pazarı 5 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarını araştırdı...

Avantajlı konut kredisi Haberi

Avantajlı konut kredisi

Normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması için gerek birinci el gerek ikinci el konut alımlarında kullanılan “Avantajlı Konut Kredisi” kapsamında kredi şartlarına dikkat edilmesi gerekiyor. 

Konu hakkında açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, şu ifadeleri kullandı: “Konut kredisi kullanacak olan gerçek kişilerin dikkat etmesi gereken hususlar var. Öncelikle 01.01.2019 tarihi ve sonrasında satış görmüş taşınmazlar kampanya dahilinde değerlendirilmiyor. Bu aşamada kredi kullanacak olan alıcıların tapudaki en son tarihe dikkat etmeleri gerekiyor. Hatta bu husus ekspertiz raporlarında da ayrıca kontrol ediliyor. Ayrıca refinansman ve borç transferleri de kampanya kapsamına dahil değil. Söz konusu finansmandan gerçek kişiler yalnızca bir kez faydalanabiliyorlar.”

Banka Sayısı Arttı

Avantajlı konut finansmanı kapsamında banka sayısının da arttığından bahseden Özelmacıklı “Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank’ın dışında...