29 / 03 / 2024

avcılar yeşilkent okul yapımı

avcılar yeşilkent okul yapımı

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

40 yıllık imar planındaki kör düğüm çözüldü! Avcılar Yeşilkent muradına erdi! Hiç kimse hak kaybına uğramayacak!

Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nin 1/1000 ölçekli İmar Planı IBB Meclisi’nde oybirliğiyle kabul edildi ve mahallelinin 40 yıllık imar sorunu çözülmüş oldu.

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Avcılar Belediyesi'ne ait sosyal tesis alanları 65 bin TL’ye kiraya veriliyor! 17 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Avcılar Belediye Başkanlığından Kiralama İlanı duyurusu geldi. Belediyeye ait sosyal tesisler 17 Şubat 2023’te ihale edilerek kiraya verilecek.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 13.4 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, portföyünde yer alan İstanbul Avcılar'daki 28 bin 50 metrekarelik bağımsız bölümü KDV dahil 13 milyon 452 bin TL'ye sattı.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi sakinlerinden imar planı tepkisi!

İstanbul Avcılar'da bulunan Yeşilkent Mahallesi'de yaşayan vatandaşlar İBB'nin imar planını mahallenin mevcut konumu dikkate almadan hazırladığı gerekçesiyle itiraz etti.

Avcılar Yeşilkent Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Avcılar ilçesi, 1/5000 ölçekli Yeşilkent Mahallesi, Kısmi Revizyon Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.12.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Ata GYO Avcılar'daki gayrimenkulünü 16.5 milyon TL'ye sattı!

Ata GYO, İstanbul Avcılar'da bulunan "Asma Katlı Depolu Dükkanının satış raporunu yayınlandı. Avcılar'daki gayrimenkul 16 milyon TL'ye satıldı.

Avcılar'ın 40 yıllık imar sorunu çözüldü!

Avcılar’ın 40 senedir imar bekleyen Yeşilkent mahallesinin imar planı sorunu sonunda çözüldü. Yeşilkent mahallesinin yaklaşık 40 senedir imar beklediğine dikkat çeken Turan Hançerli, 100 bin insanı kapsayan 40 yıllık sorunun çözüldüğünü belirterek, katkı sağlayanlara teşekkür etti.

İhlas Gazetecilik, Avcılar'dan 105.1 milyon TL'ye 3 arsa satın aldı!

İhlas Gazetecilik, İstanbul'un Avcılar ilçesi Firuzköy Mahallesi'nden yatırım amaçlı 3 arsa satın aldı. İhlas Gazetecilik, arsalar için toplam 105 milyon 78 bin 266 TL ödedi.

Avcılar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Küçükçekmece 4. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Avcılar ilçesi, Firüzköy Mahallesi, 5926 parselde yer alan gayrimenkulü 13 milyon 536 bin 177 TL'ye satıyor...

Avcılar Yeşilkent Mahallesi imar planına kavuşuyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avcılar Yeşilkent Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli imar planını hayata geçiriyor.

Avcılar'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsa!

Küçükçekmece 1. İcra Dairesi, Avcılar İlçesi, Firüzköy Mahallesi'nde bulunan fabrika ve arsasını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 510 bin 703 TL olarak belirlendi. 

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

avcılar yeşilkent okul yapımı Haberi

avcılar yeşilkent okul yapımı

Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, Avcılar’ın yıllardır süren sorunlarını çözmeye devam ediyor. Hançerli, Yeşilkent Mahallesi’nde süren çalışmalarda incelemelerde bulundu.

Göreve gelmeden önce “gerçek sorunlara gerçek çözümler” anlayışıyla kentteki yaşam kalitesinin önünde engel olacak bütün sorunları ortadan kaldıracağının sözünü veren Başkan Hançerli, pek çok çalışmayı hızlandırdı. 

En çok şikayet gelen mahalleye yatırımlar arttı

Gerçekleştirdiği inceleme gezisiyle çalışmaları yerinde gözlemleyen Hançerli, göreve gelir gelmez kentteki nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu Yeşilkent Mahallesi’nde, uzun yıllardır ihmal edilen yaşam kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaların başladığını dile getirdi. Başkan Hançerli, çalışmalara ilişkin şöyle konuştu: 

"Yeşilkentimizde birçok yerde çalışma var. Çok ihtiyaç vardı bu ihtiyaçları da bir bir çözüyoruz. Yaptığımız çalışmalar bir değil iki değil. Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48...