20 / 04 / 2024

avm açılış tarihi

avm açılış tarihi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, koronavirüsle mücadelede normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini anlattı.

AVM'ler Haziran'da tam kapasite açılacak!

AYD Başkanı Hüseyin Altaş, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Altaş, AVM'ler için kademeli açılış planladıklarını söyledi ve "Biz 11 Mayıs'ta kademeli olarak, haziran ayı başından itibaren ise tamamen tam kapasite ile açılmayı planlıyoruz" dedi...

İstanbul'daki tarihi Yedikule - Sirkeci hattı 151 yıl sonra yayalara açılıyor!

İstanbul'daki tarihi Sirkeci ile Yedikule arasındaki 7 kilometrelik tren yolu yaya trafiğine açılıyor. Bisiklet ve scooter ile bu tarihi hatta yolculuk gerçekleştirilebilecek. İşte detaylar..

Restorasyonu gündem olmuştu: Kız Kulesinin açılış tarihi belli oldu!

Restorasyonu gündem olan Kız Kulesi'ndeki çalışmalarda sona gelindi, açılış için günler sayılan ve çevre düzenlemesi de yapılan Kız Kulesi'ndeki son durum görüntülendi.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihi belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin ilk etabının açılış tarihini açıkladı.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2023!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2023'te açık mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki alışveriş merkezleri bayramda saat kaçta açılıyor? İşte AVM çalışma saatleri 2023...

ABD’li banka altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın

ABD’li banka Bank of America, altında kıyametin kopacağı asıl tarihi açıkladı. Bu rakam ilk kez paylaşıldı! Görmeyen duymayan kalmasın.

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

Dolar yorumları ile piyasaları kasıp kavuran ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı! Bu rakamı görenler çalmadan oynayacak!

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Ekonomist Selçuk Geçer doların füze gibi fırlayacağı asıl tarihi açıkladı!

Son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Doların ne zaman  yükseleceğini merak eden yatırımcılar için Ekonomist Selçuk Geçer, asıl tarihi açıkladı. İşte dolar asıl bu gün füze gibi fırlayacak...

Rize-Artvin Havalimanı açılış tarihi belli oldu! İlk Erdoğan ve Aliyev'in uçakları iniş yapacak

Rize-Artvin Havalimanı yapım döneminde 56 farklı sektöre doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağladı. Rize-Artvin Havalimanı'nın açılış tarihi 14 Mayıs 2022 olarak açıklandı. Rize-Artvin Havalimanı'na ilk inişi Erdoğan ve Aliyev'in uçakları yapacak.

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor? AVM çalışma saatleri 2022!

AVM'ler Ramazan Bayramı 2022'de hizmete açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda kaçta açılıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki alışverişi merkezleri Ramazan Bayramı 2022'de açık mı? İşte AVM çalışma saatleri 2022...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihi değişti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, son zamanlarda sık sık gündeme gelen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılış tarihinin değiştiğini açıkladı. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü ne zaman açılacak? İşte detaylar...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu!

İstanbul'un yeni simgesi olacak Çamlıca Kulesi'nin açılış tarihi belli oldu. 4.5 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen kule 29 Mayıs'ta açılacak.

avm açılış tarihi Haberi

avm açılış tarihi

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını ile mücadele kapsamında normalleşme süreciyle ilgili alışveriş merkezlerinin (AVM) açılması kararının yeniden gözden geçirilmesi gerektiğinden bahsetti.

Davutoğlu, sosyal medya hesaplarından gündemle ilgili açıklamalar yaptı.

Konuşmasının başında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ve Ramazan Bayramı'nı kutlayan Davutoğlu, bu yıl bayramların hüzünle karantina şartlarında geçirildiğini anlattı.

Bundan sonraki bayramlara sevdikleriyle ulaşabilmek amacıyla Bilim Kurulu'nun tavsiyelerine harfiyen uymanın herkes için bir zaruret olduğundan bahseden Davutoğlu, son dönemlerdeki vaka istatistiklerinin umut verdiğini, ancak tehlike henüz geçmediğinden daha fazla teyakkuz halinde olunması gerektiğinden bahsetti.

Davutoğlu, AVM'lerin açılmasının normalleşme süreci içerisinde tekrar gözden geçirilmesi gereken bir karar olduğundan bahsederek, günlük sıfır vaka verilerine ulaşıncaya kadar maske ve izolasyon tedbirlerinin devam etmesi gerektiğinden bahsetti.

AVM, cami ve...