25 / 04 / 2024

avmler ekonomiyi canlandırıyor mu

avmler ekonomiyi canlandırıyor mu

Alman Prime Development'ın Türkiye CEO'su Dr. Artuğ Çetin, AVM'lerin Anadolu'da cadde mağazalarına göre daha çok tercih edilmeye başladığını belirterek, Anadolu'da AVM'lere talebin arttığını belirtti.

Mobilya ve beyaz eşyadaki indirim ekonomiyi canlandıracak!

Bakan Ağbal, mobilya, beyaz eşya ve konut sektöründeki vergi indirimine dair yapılan indirimlerin ekonomiyi canlandıracağını söyledi.

Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor!

Yeni gayrimenkul projeleri hazırlığında olan İş GYO’nun Genel Müdürü Turgay Tanes yaptığı açıklamada "Yüksek bütçeli projeler ekonomiyi canlandırıyor" dedi.

Yatırımlardaki teşvikler ekonomiyi canlandıracak!

Ekonomiyi canlandırmak için vergi indirimi ve istisnasından yeniden yapılandırmaya, Varlık Barışı'ndan Kredi Garanti Fonu ile yeni kredi hacmi oluşturulmasına kadar önemli adımlar atan hükümet, yatırımların artması için de önemli hamleler başlattı.

Konut kampanyaları ekonomiyi canlandırır!

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Sedat Aybar, kampanyaların kısa vadede sektörü ve genel ekonomiyi hareketlendireceğini söyledi.

Vergi indirimleri piyasaları canlandırıyor!

Milliyet Gazetesi Köşe Yazarı Güngör Uras bugünkü yazısında hükümetin piyasaları canlandırmak için vergilerde indirime gitmesini konu aldı. İşte o yazı:

Central Park Projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı!

Salih Bezci’nin daha önce öneri olarak sunduğu ‘Central Park’ projesi 3 boyutlu çizimle canlandırıldı. Proje; Gençlik Parkı ile 19 Mayıs Stadyumu’nun bulunduğu alanı spor, eğlence ve yaşam merkezi haline dönüştürmeyi amaçlıyor.

Eshab-ı Kehf Külliyesi'nde inanç turizmi canlandırılıyor!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesindeki Eshab-ı Kehf Külliyesi'nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne alınmasıyla, bölgede inanç turizminin daha da canlandırılması hedefleniyor.Külliyenin tanıtım çalışmaları ise 5 yıldır devam ediyor.

Murat Reis Oteli canlandırılıyor!

Ferit Şahenk turizm portföyüne Ayvalık’ı da ekliyor. Dede yadigârı Murat Reis Oteli canlandırılıyor. Sarımsaklı’daki otel 2015’te hizmete girecek. Ferit Şahenk Murat Reis Oteli ile ilgili detayları anlatıyor.

Kalekim UltraFuga’nın rengarenk çizgileri ile mekanları canlandırıyor!

Yapı kimyasalları sektörünün lideri Kalekim, 32 farklı renk seçeneği ve yüksek performanslı yapısıyla, derz dolgu alanındaki tüm beklentileri karşılayan ‘UltraFuga’ ile mekanlara estetik bir görünüm kazandırıyor.

Mogan Gölü taşıma suyla canlandırılmaya çalışılıyor!

Suyu çekilen Mogan, taşıma suyla canlandırılmaya çalışılıyor. Mogan Gölü'nü besleyen 11 derede su azalıp, kurudu. Mogan'da su düzeyinin düşmesinden dolayı göl üzerinde yosun oluştu.

Soner Çetin: İnşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, imar düzenlemelerine sürekli dava açan Hazine yetkililerine " Gelin uzlaşalım ve inşaat sektörünün önünü açarak ekonomiyi canlandıralım " diye çağrı yaptı.

Edirne Büyük Sinagog'unun onarımı sürüyor!

13 sinagogun yerine II. Abdülhamit'in fermanıyla yaptırılan, 1983'e kadar kullanılan ancak Yahudi cemaatinin kenti terk etmesi üzerine kullanılmaz hale gelen, daha sonra çöken Büyük Sinagog'un onarımı sürüyor...

Tepe Nautilus'ta hafta sonu etkinlikleri sürüyor!

İstanbul’un iki yakasını buluşturan alışveriş merkezi Tepe Nautilus 16 – 17 Kasım’da birbirinden özel konser ve şovlarla ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. AVM'de hafta sonu etkinlikleri sürüyor...

avmler ekonomiyi canlandırıyor mu Haberi

avmler ekonomiyi canlandırıyor mu

Türkiye'de anahtar teslim AVM projeleri geliştiren Alman Prime Development'ın Türkiye CEO'su Dr. Artuğ Çetin, AVM'lerin Anadolu'da cadde mağazalarına göre daha çok tercih edilmeye başladığını belirterek, "Anadolu kentlerindeki AVM'ler bir yandan istihdam yaratıp bölgenin ekonomisini canlandırırken bir yandan da sosyal yaşama renk katıyor. Anadolu kentlerini AVM ile tanıştırdık, bölgede yeni istihdam olanakları yaratarak işsizlik sorununun çözümüne katkı sunmuş olduk. Yerel yatırımcıları, perakendecilerle bir araya getirerek franchise fırsatlarının oluşmasına zemin hazırladık, böylece yerel yatırımları da artırdık. Anadolu'nun hem istihdam yaratmak hem de yerel yatırımcılar açısından bu tarz girişimlere ve yatırımlara ihtiyacı var"' diyor. Anadolu'daki AVM'lerin doluluk oranı markaların buralarda mağaza açma talebini de artırıyor. Çetin, İskenderun, Antakya ve Gaziantep'te açtıkları alışveriş merkezlerinin kısa sürede sosyal yaşamın ve ekonominin can damarı haline...