25 / 04 / 2024

AVMler koronavirüsten nasıl etkilendi

AVMler koronavirüsten nasıl etkilendi

Sportive’in genel müdürü ve aynı zamanda Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Selgur, AVM'lerdeki sürece ilişkin bilgi verdi. Selgur, "AVM’lerle kira müzakereleri yapıyoruz. Bu durumun sürdürülebilirliği yok. Kiralarda köpük vardı" dedi.

Pandemi inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Çuhadaroğlu Metal Pazarlama Müdürü Ali Tuna Şenatlı, koronavirüs salgınının inşaat sektörünü nasıl etkilediğini değerlendirdi. 

Koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkiledi?

Ağaoğlu Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Umut Ağaoğlu koronavirüs yaşam alanlarını nasıl etkilediğini anlattı.

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Konut sektörü koronavirüs salgını sürecinde bankalar tarafından başlatılan düşük faizli konut kredisi kampanyalarıyla desteklendi. Peki emlak sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Çimento fiyatları koronavirüsten nasıl etkilendi?

ÇEİS Yönetim Kurulu Başkanı Suat Çalbıyık, yaptığı açıklamada, çimento sektörünün en büyük motivasyonunun Türkiye’nin kalkınmasına sağladıkları katkı olduğuna dikkat çekti. Çalbıyık, bu katkıyı Kovid-19 sürecinde de sürdürdüklerini belirtti...

Koronavirüs konut kiralarını nasıl etkiledi?

Gayrimenkul sektörünün güvenli alım-satım platformu GABORAS, Kovid-19 salgını sonrası konut kira fiyatlarındaki değişimi analiz etti. Peki pandemi sonrasında kiralık konut talebi nasıl değişti? Kiralık konut fiyatları en çok nerede arttı?

Mariah Carey koronavirüsten korunmak için lüks malikane kiraladı!

Ünlü şarkıcı Mariah Carey, ikizleri Moroccan ve Monroe ile birlikte koronavirüsten korunmak için Los Angeles yakınlarındaki Westchester County'de bulunan bu gösterişli malikaneyi kiraladı.

İnşaat sektörü Kovid-19'da nasıl ayakta kaldı?

Koronavirüs salgını birçok sektörü olumsuz etkiledi. İnşaat sektörü de koronavirüs salgınından etkilendi. Peki sektör nasıl ayakta kaldı? Kovid-19'da ikinci dalga olursa sektör nasıl etkilenecek? Sektör temsilcileri anlattı...

Gayrimenkul sektörü koronavirüsten nasıl etkilendi?

Koronavirüs salgınıyla birlikte konutta doğaya dönüşler hızlandı. Arsa yatırımları arttı. Peki gayrimenkul sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi? İşte detaylar...

Gayrimenkul danışmanları Kovid-19 sürecinde nasıl hareket etmeli?

Koronavirüs salgını sürecinde gayrimenkul danışmanları nasıl hareket etmeli? Gayrimenkul Danışmanı Onur İrtem, "Konfor alanınızın dışına çıkın, fark yaratın" dedi...

0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını, ekonomik anlamda sıkıntıları da beraberinde getirirken, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan yeni paket, hem konut hem de otomobil piyasasını hareketlendirdi.  Peki 0,64 faiz oranlı konut kredisi başvurusu nasıl yapılır?

0.64 faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur?

Ev sahibi olmanın hayalini kuran vatandaşlar, koronavirüs salgını ile birlikte yürülüğe konulan düşük faizli konut kredisine ilişkin ayrıntıları merak ediyor. 0.64 faiz oranlı konut kredisine nasıl başvurulur? İşte 0.64 faizli konut kredisiyle ilgili detaylar...

Koronavirüs Türkiye'de konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Koronavirüs konut sektörünü de etkilemeye devam ediyor. Peki sektör salgından nasıl etkilendi? Konut fiyatları arttı mı? İşte koronavirüsün konut sektörüne etkileri...

AVMler koronavirüsten nasıl etkilendi Haberi

AVMler koronavirüsten nasıl etkilendi

Perakende son yılların en parlak sektörlerindendi. Alışveriş merkezi yatırımları sayesinde hızlı bir büyüme yaşadı. Cumhuriyet'ten Jale Özgentürk'ün haberine göre; iperakende sektörü, istihdam açısından da önemli bir rol üstlendi. Fakat salgında en fazla kabuk değişimi de perakende sektöründe yaşandı. 

Eve kapanmalarla patlayan online satışlar, kapanan AVM’ler sebebiyle ciro yapamayan mağazalar istihdamı da etkiledi. Türkiye’nin alanında en büyük yerli yatırımlarından Sportive’in genel müdürü ve aynı zamanda Birleşmiş Markalar Derneği Yönetim Kurulu üyesi Zeynep Selgur, “Zaman ve mekân kavramı bitti. Perakendede artık 9/6 mesaisi bitiyor, part time ve freelance öne geçiyor” dedi. Selgur, yeni döneme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İşte Selgur'un açıklamaları:

- Salgın, birçok alanda büyük bir değişimi başlattı. Ne yaptınız bu süreçte?

Salgının başında ilk olarak çalışanlarımızın sağlığını düşünerek mağazalarımızı kapattık. Home office düzenine...