29 / 03 / 2024

Avrasya GYO Edirne Metro Hotel Apartments

Avrasya GYO Edirne Metro Hotel Apartments

Avrasya GYO ve Metro Turizm arasında Edirne yer alan 19.532 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde "otel-ofis-dükkan" alanlardan oluşacak Metro Hotel Apartments projesi için "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi'' imzalandı.

Avrasya GYO'nun Edirne Metro Hotel Apartments projesine onay verildi!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik'e ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mahallesi'nde bulunan arsa üzerine yapılacak olan ''Metro Hotel Apartments'' mimari projesine Edirne Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından onay verildi. 

Avrasya GYO Metro Hotel Apartments değerleme raporu!

Avrasya GYO, Edirne İli, Merkez ilçesi,Kirişhane Mahallesi 2261 ada 16 parsel üzerinde gerçekleştirilecek olan ''Metro Hotel Apartments'' projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Avrasya GYO Edirne'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Avrasya GYO'nun Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'ne ait Edirne ili Merkez ilçesi Kirişhane Mah. Soğukkuyu Mevkii 2261 ada 16 parsel üzerinde yapılacak olan 'Metro Hotel Apartments' projesine ilişkin yapı ruhsatı 31 Aralık 2020 tarihinde alındı.

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Yusuf Ziya Yılmaz Samsun Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Kirazlıkçay okul binası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Çarşamba İlçesi, Kirazlıkçay Mah. 1151 ada 1 Parsel numarasında yer alan okul binasına ait değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO'nun Metro Hotel Apartments projesi için imzalar atıldı!

Avrasya GYO, ''Metro Hotel Apartments'' projesinin inşaatının yapımına ilişkin ''Boen İnşaat ve Buryap İnşaat İş Ortaklığı '' ile yüklenici ön sözleşmesi imzaladı. 

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,13-2,14 TL fiyat aralığından 3 milyon 500 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 1,83 oldu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Avrasya GYO, 23 Kasım 2020 tarihli yönetim kurulu kararına istinaden, bedelsiz sermaye artırımının onayı için SPK'ya başvurdu.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu! 

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,22 TL fiyattan 997 bin 607 TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 3,00 oldu.

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırım oranını yükseltti!

Avrasya GYO'nun bedelli sermaye artırımı açıklaması 23 Kasım'da yapıldı. Bedelsiz sermaye artırımı oranı revize edildi. Buna göre, şirketin 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 360 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 39.6 milyon TL artırılarak 111.6 milyon TL'ye yükseltildi.

Avrasya GYO'nun METRO sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu!     

Avrasya GYO'nun Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 2,12-2,26 TL fiyat aralığından 9 milyon 599 bin TL toplam nominal tutarlı alış işlemi gerçekleşti. Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş'nin sermayesindeki payları yüzde 2,67 oldu.

Avrasya GYO Edirne Metro Hotel Apartments Haberi

Avrasya GYO Edirne Metro Hotel Apartments

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ''Metro Hotel Apartments''projesine ilişkin düzenleme şeklinde gayrimenkul satış vaadi ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalanması hakkında açıklama yaptı.

Avrasya GYO'nun 15 Nisan 2020 tarihinde duyurduğu, mülkiyeti Tic. A.Ş.'ye ait olan arsa üzerinde Metro Turizm Otelcilik ve Petrol Ürünleri Tic. A.Ş.'nin bağlı ortağı olduğu Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş. ve Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin finansörlüğünde Otel, Dükkan ve Ticari Bağımsız bölüm projesinin, arsa sahibi ve finansörler arasında imzalanacak üçlü bir protokolde yer alan şartlar dâhilinde ve hasılat paylaşımı hükümleri çerçevesinde yapılması uygulamasından vazgeçilmesine ve söz konusu projenin "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalanmak suretiyle yürütülmesine karar verildi.

Bu kapsamda, Edirne ili, Merkez ilçesi, Kirişhane...