29 / 03 / 2024

Avrupa nın en iyisi Marmaris te

Avrupa nın en iyisi Marmaris te

Muğla’ nın Marmaris ilçesi Turgut Köyü' nde 2011 yılında açılan Angel’s Peninsula "Avrupa' nın en iyi aile oteli ve "Türkiye’ nin en iyi oteli" seçildi...

Siemens Bilkent’e Avrupa’nın en büyük laboratuvarını kurdu!

Siemens Healthineers Türkiye, Türkiye'nin sağlık alanında en büyük Kamu-Özel İş Birliği  projesi olarak bilinen Ankara Şehir Hastanesi Bilkent’e Avrupa’nın en büyük hastane laboratuvarını kurdu.

Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi Sancaktepe'de kuruluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sancaktepe mitinginde konuşuyor. Erdoğan, Avrupa'nın en büyük şehir hastanesinin Sancaktepe'de kurulacağını söyledi.

Yeni Zigana Tüneli Avrupa'nın en uzun tüneli olacak!

Trabzon ile Gümüşhane arasında yapılan yeni Zigana Tüneli’nin yüzde 52'si tamamlandı. Avrupa’nın en uzun tüneli olacak projenin 2020'de tamamlanması planlanıyor.

Türkiye Finans Ümraniye Genel Müdürlük binası Avrupa’nın en iyisi seçildi!

Türkiye Finans'ın İstanbul Ümraniye’deki yeni Genel Müdürlük binası ile Avrupa’nın en iyisi seçildi. 

Avrupa’nın en iyi karma projesi ödülü MESA'nın!

Türkiye’de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde yaptığı projeler ve aldığı ödüllerle adından söz ettiren mimari tasarım ofisi iki design group, Londra’dan yine Avrupa’nın En İyi Karma Kullanımlı Projesi ödülünü alarak döndü.

Biva Tower Avrupa'nın en yüksek yapısal çelik binası olacak!

İzmir'de kentsel dönüşüm adımlarıyla dikkat çeken Biva Mimarlık İzmir Bayraklı’da Avrupa’nın en yüksek çelik binasını hayata geçiriyor.

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa'da kuruldu!

Avrupa’nın en büyük kitabevi Bursa’da 5 bin metrekarelik alan üzerine kuruldu. Kitabevi, 5 milyon kitap ve kırtasiye ürünüyle hizmete açıldı.

Avrupa’nın en yüksek gökdeleni Rusya'da inşa ediliyor!

Rusya’nın St. Petersburg kentinde Avrupa’nın en yüksek gökdeleni inşa ediliyor. 462 metre yüksekliğindeki ‘The Lakhta Centre’ adlı gökdelen Gazprom’un merkezi olarak kullanılacak.

Avrupa'nın en büyük Simit Sarayı Leicester’da açıldı!

Simit Sarayı, Avrupa'daki en büyük mağazasını dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Londra Leicester Meydanı’nda açtı.

Besa Grup Avrupa'nın en büyük outletini yapacak!

Ankaralı Besa Grup, gayrimenkul, AVM işletmeciliği, enerji ve GSM operatörlüğü alanlarında faaliyet gösteriyor. Şirket, Bodrum'da The BO Viera ve Ankara'da Kent İncek projelerini üretiyor. Şimdi de Avrupa'nın en büyük outletini kurmaya hazırlanıyor.

İşte Avrupa’nın en görkemli 8 üniversite kampüsü!

İngiliz Times Higher Education dergisi Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri listesini yayınladı.  İşte Avrupa’nın en güzel üniversite kampüsleri... 

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Capitol Alışveriş Merkezi'ne Avrupa'nın en iyi mimari ödülü!

International Property Awards yarışmasında Capitol Alışveriş Merkezi Yenileme Projesi ile “Perakende Alanında Avrupa’nın En İyi Mimari” Ödülüne layık görüldü..

Avrupa nın en iyisi Marmaris te Haberi

Avrupa nın en iyisi Marmaris te


Dünyada 'Turizm Oscarı' olarak kabul edilen World Travel Awards (Dünya Seyahat Ödülleri) töreninin 20’ncisi bu yıl Antalya Belek’te düzenlendi. Avrupa çapında 50 ülkeden seyahat acenteleri, tur ve ulaşım işletmeleri ve turizm organizasyonlarının bulunduğu 500 işletme 76 kategoride yarıştı.


Dünya Seyahat Ödülleri Avrupa töreninde Türkiye'den 15 otel ödül aldı. Törende ayrıca Türkiye’nin de en iyi otelleri seçildi. Geçen sene Türkiye’nin en iyi yeni oteli, Avrupa’nın en iyi yeni lüks oteli, dünyanın en iyi yeni lüks oteli ve dünyanın en iyi lüks alkolsüz oteli ödüllerini alan Angel’s Peninsula bu yıl 'Avrupa’nın en iyi aile oteli' ve 'Türkiye’nin en iyi oteli' ödüllerine layık görüldü.


Marmaris Turgut Köyü'nde, 80 dönümlük alanda 500 yatak ve 20 villa ile faaliyet gösteren Koza İpek Holding iştiraki olan Angel’s...