16 / 04 / 2024

Avrupa Residences Offices

Avrupa Residences Offices

Artaş İnşaat'ın beklenen projesi Avrupa Konutları Ataköy, gelecek hafta satışa çıkıyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 35.2 milyon TL'ye 4 adet konut alıyor!

Avrupakent GYO, Radisson Residences Avrupa TEM İstanbul'dan 4 adet konutun satın alınacağını açıkladı. Satın alma bedeli 35 milyon 200 bin TL olarak açıklandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları, Swissotel Residences Bodrum Hill'i satın aldı!

Bodrum’un en lüks projelerinden biri olan Swissotel Residences Bodrum Hill'in el değiştirdiği gündeme geldi. Çağdaş İnşaat’a ait olan otel ve projedeki villalara hizmet sunan şirketin yeni sahibi Avrupa Konutları oldu. 

Oral Mimarlık Değer 16 Residences ile 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülü'nü aldı!

Merakla beklenen 2021 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri sonuçları 2 Aralık 2021 tarihinde Londra’da gerçekleştirilen törenle açıklandı. Oral Mimarlık, Nişantaşı’nda gerçekleştirdiği Değer 16 Residences projesi ile yarışmada ödül aldı. 

İş dünyası, Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul’a yoğun ilgi gösteriyor!

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, uzun dönem konaklama yapan iş insanlarından yoğun talep alıyor. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul Genel Müdürü Nalan Güven, "Radisson standartları çerçevesinde ağırlayarak yüzde 100 müşteri memnuniyeti sağlıyoruz" dedi...

Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul açıldı!

Radisson Residences, Avrupa Tem İstanbul oteli hizmete açıldı. Radisson Residences Avrupa Tem İstanbul, yeni İstanbul Havaalanı'na yaklaşık 30 dakikalık sürüş mesafesinde bulunuyor.

LUX* Bodrum Resort&Residences'a Avrupa’dan ödül!

World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları açıklandı. Yarışmada, ‘Luxury Villa Resort’ kategorisinde Avrupa’nın birincisi LUX* Bodrum Resort& Residences seçildi.

LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu!

Dünyanın en prestijli global organizasyonlarından biri olan World Luxury Hotel Awards 2018 yarışmasının kazananları Bali’de gerçekleşen özel bir organizasyonla açıklandı. LUX Bodrum Resort & Residences Avrupa’nın birincisi oldu.

LUX Bodrum Resort & Residences’ta bayrama özel kampanya!

Dünyanın en iyi resort işletmecisi seçilen LUX*ın Türkiye’deki ve Avrupa’daki ilk ve tek tesisi olan LUX* Bodrum Resort & Residences’ta, 25 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak ‘Bayram Kampanyası’nda, LUX* Bodrum misafirleri 4 günlük konaklama için 3 gün ücreti ödeyecek.

LUX* Bodrum Resort & Residences görücüye çıktı!

MYC Partners’ın 70 milyon dolarlık yatırımıyla hayata geçirilen, LUX*’ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences cemiyet ve iş dünyasına özel düzenlenen bir davette görücüye çıktı.

LUX Bodrum Resort and Residences 19 Mayıs'ta açılacak!

Dünyanın en egzotik lokasyonlarında lüksü ve konforu yeniden yorumlayan LUX*ın Avrupa’daki ve Türkiye'deki ilk ve tek tesisi LUX* Bodrum Resort & Residences, 19 Mayıs Cuma günü hizmete giriyor.

Nef Offices Dört Levent 09'un havadan son görüntüleri!

2 blok halinde inşa edilen Nef Offices 09 projesi İstanbul Avrupa yakasında 4 Levent'te hayata geçiriliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef 09 projesi 3 bin 600 metrekare arsa alanına sahip olarak yükseliyor.

Maçka Residences, Avrupa'nın en iyi mimarisi seçildi!

Maçka Residences, Interior Design by Armani/Casa Managed by Kempinski International Property Awards jürisi tarafından "çok üniteli rezidans" kategorisinde Avrupanın en iyi mimari projesi seçildi

Proje Beyaz Danışmanlık Avrupa TEMi kiralayacak!

İstanbulda lüks konseptteki projelerin kiralanmalarını gerçekleştiren Proje Beyaz Danışmanlık, Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevueden sonra Avrupa Konutlarının redizanslarının kiralanmasını üstlendi

Avrupa Residences Offices Haberi

Avrupa Residences Offices


Artaş İnşaat'ın beklenen projesi Avrupa Konutları Ataköy, gelecek hafta satışa çıkıyor. Avrupa Konutları Ataköy projesinde metrekare birim fiyatı 8 bin 500 TL + KDV'den başlıyor.


Yenibosna E-5 üzerinde eski Fuzul Otomotiv'in yerinde yükselen Avrupa Konutları Ataköy projesi 8 bin 796 metrekare alana sahip. Avrupa Konutları Ataköy projesinde konut, ofis ve ticaret alanları yer alıyor.


200 konutun yer aldığı Avrupa Konutları Ataköy projesinde 1+1 ve 2+1 daire tipleri bulunuyor. Projede dairelerin alanları 50 metrekare ile 100 metrekare arasında değişiyor.


2017 yılının sonunda teslimleri yapılacak olan Avrupa Konutları Ataköy projesinde ofislerin büyüklükleri 200 metrekare ile 1000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 




Telefon: 444 38 25

Web Adresi: http://www.avrupakonutlari.com/

Gülcihan...