17 / 04 / 2024

Avrupanın Lider Golf Oteli

Avrupanın Lider Golf Oteli

Cornelia De Luxe Resort Otel' in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül aldı.

Erdoğan Bayraktar’dan, Bayraktar İnşaat’ın kuruluşunun 50’nci yılında tarihi konuşma!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede 205 projeye imza atan Bayraktar İnşaat 50’inci kuruluş yılını kutladı. Bayraktar İnşaat’ın kurucusu Erdoğan Bayraktar'ın gecede yaptığı konuşma yarım asırlık geçmişinin muhasebesi niteliğindeydi.  

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Volkswagen Golf R mayıs ayı fiyatı çok şaşırtacak! Yen fiyatı görenler resmen şok oldu!

Volkswagen, resmi internet sitesinden Golf R'nin 2023 yılı mayıs fiyatını duyurdu. Golf R'nin yeni fiyatını görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki Volkswagen Golf R'a kaç TL zam geldi? Özellikleri neler? 5 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arçelik Çamaşır Makinesi Kaç TL? En uygun fiyata nerden alınır? Özellikleri  neler? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya sektöründe dünyanın lider markası ünvanına sahip Arçelik çamaşır makinesi ortaya koyduğu üst düzey yıkama performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Yeni nesil teknolojiye ve teknik donanıma sahip Arçelik çamaşır makinesi hakkında merak edilenler..

Arçelik Telve Türk Kahve Makinesi 4.299 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Dünyanın lider markası Arçelik tasarım ödüllü ileri teknolojiye sahip Telve Türk Kahve Makinesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. 6 fincanlık kapasiteye sahip kahve makinesi fiyatıyla da yüzünüzü güldürüyor. Peki bu tasarım ödüllü ürünü en ucuza nerden alabilirsiniz? Sizler için araştırdık. İşte telve

Arçelik 8314 Tam Boy Fırın kaç liraya satılıyor? Özellikleri ne? 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Beyaz eşyanın lider markası Arçelik, tüm ürünlerde olduğu gibi ocaklı fırınlarda da iddialı. Siz de klasik tam boy fırınlardan vazgeçemiyor ve kaliteli bir ürüne uygun fiyatla sahip olmak istiyorsanız haberimizi mutlaka okuyun. İşte en ucuz Arçelik Ocaklı Fırın ve fiyat listesi...

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan

Kullanıcı deneyimine verdiği önemi vurgulamak isteyen dünyanın lider bilgisayar üreticileri arasında yer alan ASUS, bir kampanya başlattı. 31 Aralık 2022'ye kadar sürecek kampanyanın detayları haberimizde... Hediye çekinizi almayı unutmayın.

Volkswagen Golf’ün eylül fiyatlarını açıkladı! İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Avrupanın en çok satılan modelleri arasında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Volkswagen Golf’ün eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Volkswagen Golf’ün 21 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

İnanç Kabadayı, gayrimenkul sektörünün en beğenilen CEO'su oldu!

İnşa edildiği bölgelere değer katan ödüllü projelerin markası olan Ege Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye genelinde 35 bini aşkın oy verilerek iş dünyasındaki öncü isimlerin ödüllendirildiği Altın Lider Ödülleri'nde 'Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su' kategorisinde ödül aldı. 

Radisson Hotel Group 250'yi aşkın otel anlaşması yaptı!

Dünyanın lider otel gruplarından Radisson Hotel Group, 2021’de EMEA bölgesinde 50'yi aşkın otel imzasına ve 30'a yakın açılışa ulaşarak EMEA portföyünde önemli genişleme adımlarıyla başarılı bir üçüncü çeyreğe imza attı.

Avrupanın Lider Golf Oteli Haberi

Avrupanın Lider Golf Oteli



Dünya Seyahat Ödülleri'nin Cornelia Diamond Golf Resort&Spa Otel'de düzenlenen Avrupa galasında Türkiye'ye ödül yağdı. Turizm endüstrisi içinde yer alan 500 farklı kuruluşun yarıştığı Dünya Seyahat Ödülleri, Avrupa töreninde Avrupa'nın En Lux Oteli ve Avrupa'nın En Donanımlı Oteli Ödülü'ne Cornelia Diamond Golf Resort&SPA Otel sahip oldu. Cornelia De Luxe Resort Otel'in Avrupa'nın Lider Golf Oteli olarak ödüle layık görüldüğü gecede Türkiye'den toplam 15 otel ve 21 farklı kategoride ödül...