19 / 04 / 2024

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan

Kullanıcı deneyimine verdiği önemi vurgulamak isteyen dünyanın lider bilgisayar üreticileri arasında yer alan ASUS, bir kampanya başlattı. 31 Aralık 2022'ye kadar sürecek kampanyanın detayları haberimizde... Hediye çekinizi almayı unutmayın.



31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek kampanyada bazı e-ticaret sitelerinden ASUS bilgisayar satın alıp, deneyimini diğer kullanıcılarla yorum yaparak paylaşanlar, sonraki alışverişlerinde kullanmak üzere 200 Türk Lirası değerinde hediye çeki kazanacak.

Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden biri olan ASUS, günlük kullanım veya iş için notebook satın almak isteyenlere özel, fırsatlarla dolu kampanyaları birbiri ardına hayata geçirmeye devam ediyor. Kullanıcı deneyimine verdiği önemi göstermek isteyen ASUS, bu kapsamda bir kampanya başlattı.

ALIŞVERİŞ SİTELERİNDEN BİLGİSAYAR AL, YORUM YAP, KAZAN

ASUS’un başlattığı kampanya 31 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek. Eğer yeni bir notebook, studiobook ya da zenbook ihtiyacınız varsa ASUS’un kampanyası ile hem ihtiyacınızı gidermiş olacaksınız hem de 200 Türk Lirası tutarındaki hediye çekini kazanacaksınız. 

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan


Peki kampanyadan nasıl yararlanabileceksiniz? ASUS’un duyurduğu kampanya kapsamında Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Teknosa, n11.com, Trendyol ya da Amazon’dan ASUS Notebook, Studiobook ve Zenbook’un belirli modellerini satın alıp, satın aldığınız ürünle ilgili deneyimlerinizi de diğer kullanıcıların da faydalanması amacıyla yorum yaparak paylaşmanız gerekiyor. Aldığı ASUS markalı Notebook, Studiobook ve Zenbook ile ilgili yorumunu ilgili platformlarda diğer müşterilerin de ilgisini çekmesi ve faydalanması için paylaşanlar 200 Türk Lirası değerinde hediye çekinin sahibi olacak. 


Geri Dön