19 / 04 / 2024

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan

ASUS bilgisayar satın al, yorumunu paylaş, hediye kazan

Kullanıcı deneyimine verdiği önemi vurgulamak isteyen dünyanın lider bilgisayar üreticileri arasında yer alan ASUS, bir kampanya başlattı. 31 Aralık 2022'ye kadar sürecek kampanyanın detayları haberimizde... Hediye çekinizi almayı unutmayın.



YORUMLAR KAMPANYAYA NASIL DÖNÜŞECEK?

Peki ASUS notebook aldıktan sonra 200 Türk Lirası değerindeki hediye çekini kazanabilmek için yapılan yorumların kampanyaya dönüşmesi için hangi kurallar geçerli? 

Öncelikle ASUS markalı Notebook, Studiobook ve Zenbook aldıktan sonra alışveriş yaptığınız e-ticaret siteleri Hepsiburada, Vatan Bilgisayar, MediaMarkt, Teknosa, n11.com, Trendyol ya da Amazon’un internet sitesinde yapılacak inceleme yorumu beş cümleden daha uzun olmalı… Yazdığınız yorum yazısında aldığınız ASUS ürününün tanımı olmalı ve kullanıcı olarak deneyiminizden bahsetmeniz gerekiyor. Ve elbette inceleme yorum yazısının anlaşılır bir şekilde yazılması ve ilgilenecek diğer müşteriler için de yararlı bilgiler içermesi gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için ASUS

Editörün Notu: Bu haber 29 Eylül 2022 tarihinde saat 06:45'de yazıldı. An itibarıyla dolar kuru 18 lira 53 kuruş, euro 18 lira 01 kuruş, altının gramı ise 998 lira değerindedir.

Emlak Konut GYO 2022 kampanyası Ekim'de resmen açıklanıyor!

Emeklilerin 2023 zammı netleşiyor! En düşük emekli maaşı kaç lira olacak? Şimdi bakın!

PTT'den müjde! Ekim ayında en az 10 bin personel alınacak!

 


Geri Dön