18 / 04 / 2024

Ayakkabı Dünyası LAMP 83 enerji tasarrufu sağladı

Ayakkabı Dünyası LAMP 83 enerji tasarrufu sağladı

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde yüzde 40’a varan bir tasarrufa ulaştı...

Ayakkabı Dünyası VEGA İstanbul'da mağaza açtı!

Yatırımlarına devam eden Ayakkabı Dünyası, sezonun en çarpıcı modellerini VEGA İstanbul’daki yeni mağazasında ayakkabı tutkunlarının beğenisine sunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı, Türk dünyasını birleştirecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, TDMMB'nin toplantısında dev ulaşım projeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Turhan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın Türk dünyasını birleştireceğini belirtti.

Tavuk Dünyası 35 şube daha açacak!

Tavuk Dünyası, bu yılın sonuna kadar 35 restoran daha açacak. Bir restoran için ortalama yatırım maliyeti 600-800 bin TL arasında bulunuyor. Şubeler için AVM'lerde 100-250 m2, cadde restoranlarında ise 250 m2 ve üzeri mekanlar tercih ediliyor.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

İş Modern Ambarlı iş dünyasına da alırken kazandırıyor!

İş dünyasına kazandıran İş Modern Ambarlı'da fiyatlar 1 milyon 93 bin 500 TL ile 9 milyon 645 bin 500 TL arasında değiliyor. 

Şanlıurfa Tenis Dünyası bu yıl tamamlanacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Güneydoğu'da ilk olan Şanlıurfa Tenis Dünyası’nın inşaat çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Erden Timur Marka Konferansı'nda iş dünyasını değerlendirdi!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, bu yıl 18.si düzenlenen Marka Konferansı’nda İç dünyamızdan iş dünyasına” konulu bir konuşma yaptı. Erden Timur, “Özgürlük zamansızlıktır. Geçmiş ve geleceği önemsemeden anda kalabilmektir'' dedi. 

Tavuk Dünyası, her yıl 30 şube açacak!

Beş yılda 130 restorana ulaşan Tavuk Dünyası hedef büyüttü. Franchise vererek büyüyen şirket, üç yılda yurtiçinde 200’den fazla restorana ulaşmayı hedefliyor.

Tavuk Dünyası 144 restoran açacak!

31 ilde 130 şubeye ulaşan Tavuk Dünyası, yeni şubelerle 2017 yılında rekor büyüme hedefliyor. Firma 144 restoran açmayı hedefliyor.

AVM'lerin imdadına iş dünyası yetişiyor!

Dev bütçelerle kurulan ve Türkiye’de sayısı 400’ü bulan Alışveriş Merkezleri’nin önemli bir kısmında doluluk oranları yüzde 50 ile 60 bandını geçemiyor. Zarar etmelerine rağmen sayıları hızla artan AVM’lerin imdadına ise yüksek kiralar nedeniyle ofisleri boşaltan iş dünyası yetişiyor.

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Mimar Doğukan Tufan müzik dünyasında!

Mimar Doğukan Tufan'ın ilk ilk single'ı 'Yaz Kenara' çıktı. Müzik dünyasına adım atan genç mimar şarkısına klipte çekti.

Ayakkabı Dünyası LAMP 83 enerji tasarrufu sağladı Haberi

Ayakkabı Dünyası LAMP 83 enerji tasarrufu sağladı

Ayakkabı sektörünün önde gelen markası Ayakkabı Dünyası, mağazalarında LAMP 83 ile yürüttüğü LED dönüşüm projesi sayesinde enerji tüketiminde %40’a varan bir tasarrufa ulaştı...


93 yıllık deneyimi ile Türk ayakkabı sektörünün en önemli markalarından birisi olan Ayakkabı Dünyası, mevcut mağazalarındaki aydınlatma sistemlerinin LED’e dönüşümü için LAMP 83’ün uzmanlığını tercih etti. Sektörlerinde öncü olan iki firmanın birlikte yürüttüğü proje kapsamında başta İstanbul olmak üzere Adana, Ankara, Antalya, Çorlu, İzmir ve Mersin’deki toplam 13 mağazada yaklaşık 3200 adet geleneksel lambalı aydınlatma aygıtı, LAMP 83’ün ileri teknoloji ürünü ve A+ enerji verimlilik sınıfına sahip LED ürünleri ile değiştirildi.


LAMP 83, Ayakkabı Dünyası için yaptığı bu çalışmayı, firmanın aynı zamanda tescilli kurumsal politikası ve prensibi olan ‘Doğru Aydınlatma’ olgusu çerçevesinde gerçekleştirdi. Kısaca ‘ileri teknoloji ürünü aydınlatma...