25 / 04 / 2024

Ayçiçek yağı fiyat listesi

Ayçiçek yağı fiyat listesi

Küresel ayçiçek yağı piyasasında yüzde 30 düşen fiyatlara rağmen Türkiye'de satılan ayçiçek yağlarına indrim beklenirken Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nden zam haberi geldi. Market yeni fiyatını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ayçiçek yağı fiyatlarında yüzde 30 indirim! Türkiye'de fiyatlar neden aşağı düşmüyor

Uluslararası piyasalarda ham ayçiçek yağı son iki haftada yüzde 30 düşüşle 1500 dolara kadar geriledi. Bu gelişmenin iç piyasaya indirim olarak yansıması bekleniyor ancak Türkiye'deki firmalar bu düşüşü görmezden geliyor.

Ayçiçek yağlarında 55 liralık indirim haberi: BİM ŞOK ve A101 fiyatları aşağı çekti! 8 Haziran fiyat listesi

Ayçiçek yağı fiyatları son dönemde yeniden hareketlenmeye başladı. Bazı marketlerde 5 litre ayçiçek yağı 199 liraya kadar çıktı. Bu Çarşamba, BİM, ŞOK ve A101 gibi marketler ayçiçek yağlarında indirim yaptı. İşte 8 Haziran fiyat listesi...

5 litrelik ayçiçek yağında Cuma indirimi yapılacak! 30 lira düşüyor 27 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçeçk yağlarında yapılacak indirim haberi Cuma gününe özel geldi. Toprak Mahsülleri Ofisi'nin Haziran ayından itibaren ithalat ihalesine çıktığı ayçiçek yağlarında yeni parti mallar gelmeden marketlerde satılan ürünlere indirim yapıldı. İşte detaylar...

Ayçiçek yağında büyük indirim! 5 litresi 82 liraya mı düşecek? 14 Mayıs fiyat listesi

Ayçiçek yağında Rusya Ukrayna krizi odaklı fiyat artışları hükümeti harekete geçirdi. Geçtiğimiz 28 Nisan’da 18 bin ton ham ayçiçeği yağı ithalat ihalesi yapıldı. Hükümet ayrıca üretimde artışı sağlamak için İstanbul Çatalca'da ayçiçeği tohumu dağıtımı yaptı.

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Vatandaşa bayram öncesi ayçiçek yağında indirim haberi geldi. Market raflarında indirimli fiyattan ayçiçek yğı satılmaya başlandı. Ayçiçek yağı indirimi sonrası ilgi büyük oldu. İşte ayçiçek yağında oluşan son fiyatlar...

Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı fiyat listesi!

Son günlerde ayçiçek yağına gelen zamlar tüm herkesin gündeminde. Temel ihtiyaçlar arasında yer alan ayçiçek yağının güncel fiyatları merak ediliyor. Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM, A101, Migros, CarrefourSA ayçiçek yağı kaç TL? gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Geçen hafta Rusya Ukrayna savaşı sebebiyle Türkiye’nin Ayçiçek yağı ihracatının olumsuz etkileneceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Peki Ayçiçek yağı fiyatları ne oldu? Ayçiçek yağı hangi markette kaç lira? İşte Migros ve a101 Ayçiçek yağı fiyat listesi!

Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı! Bu indirim sadece 2 gün geçerli!

Perakende devi Migros'ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dip yaptı. Sadece 2 gün geçerli olarak bu indirimle Torku Altınekin 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 219,90 TL'den 179,90 TL'ye indi.

5 kilogram ayçiçek yağına 35 lira birden indirim geldi! Yetişen ucuz fiyata hemen sepetine ekleyecek!

Migros indirimli ayçiçek ürünlerinin fiyatını yayımladı. Bu kapsamda Sırma 5 kg ayçiçek yağı yüzde 19 indirim oranıyla satışa çıkarıldı. İşte Migros indirimli ayçiçek yağı fiyat listesi...

Litre fiyatı 39 TL'ye düştü: Ayçiçek yağında bomba indirim

Bir market, ayçiçek yağında büyük bir indirim başlattı. İndirim sonucunda, litrelik ayçiçek yağı fiyatı büyük ölçüde düştü. İşte bu büyük indirimle ilgili tüm bilgiler...

TMO 5 kg ayçiçek yağında etiket güncellendi! 15 lira birden zamlanan yeni fiyatıyla Eylül ayında satışta olacak

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) perakende ürünlerinin fiyatlarını tek tek açıkladı. Bu kapsamda 5 kg ayçiçek yağı fiyatı da güncellendi. 

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağı fiyatında düşüş bekleniyor! İthalat vergileri yükselecek! Yağlık ayçiçek bugün hangi borsada kaç TL? 

Son bir senede  yurtdışı piyasalarda yüzde 60 düşen Ayçiçek yağı fiyatının Türkiye’de ithalatın gerilemesiyle daha da azalması bekleniyor. Gümrük vergisinin haziranda yükseleceği beklentisinin fiyatları aşağı çekeceği öngörülüyor. İşte 6 Haziran 2023 fiyat listesi...

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.

A101 bombayı patlattı! Ayçiçek yağı fiyatında dip seviye geldi

Ayçiçek yağı ücretlerinde meydana gelen zamlı aşama akabinde A101 market zincirinden ayçiçek yağına bomba indirim yapıldı. 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti adeta dip yaptı. İşte indirime ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros'tan ard arda indirimler! Ayçiçek yağı 2'li alımlarda ise 29,90 TL'ye geriledi

Ekonomik sorunlar sebebiyle vatandaşlar mutfak masraflaını kısmak mecburiyetinde kaldı. Temel gıda ürünlerinden biri olan ayçiçek yağı, bir marketin internet alışverişlerinde yüzde 26 indirimli satışa sunuldu. İşte, Migros'un ayçiçek yağı fiyatı.

Zam şampiyonu ayçiçek yağının litresi A101'de birden 27 TL'ye düştü!

Ayçiçek yağı fiyatlarındaki artış, vatandaşların cebini zorlarken A101 Marketler büyük bir kampanya başlattı. Market, Abalı marka 1 litre ayçiçek yağı fiyatını 45.90 TL'den 27.50 TL'ye düşürdü.

İndirim rüzgarı ayçiçek yağına da uğradı: Migros'ta 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatı düştü!

Migros, indirim listesindeki ayçiçek yağı indirimi ile tüketicilerin dikkatini çekti. Ayçiçek yağı, temel bir ihtiyaç maddesi olmasının yanı sıra, litre fiyatı 30 TL'ye kadar düşerek daha uygun hale geldi.

Ramazana özel çılgın indirimler! 5 litre ayçiçek yağı fiyatını görenler kapıda kuyruk oluşturdu! Fiyatı aniden düştü!

Markette büyük bir indirim var! Ayçiçek yağı fiyatları inanılmaz bir şekilde düştü. 5 litrelik ayçiçek yağı da dahil olmak üzere, her boyuttaki ambalajlarda indirimler mevcut. İhtiyacınız varsa, şimdi stoklayın!

37 TL'den başlayan fiyatlarla Ayçiçek yağı! A101, ŞOK TMO 4 Aralık 2022 Ayçiçek yağı fiyat listesi...

Artan enflasyon birçok temel gıdaya yansıdı. Ancak fiyat artışlarından en çok Ayçiçek yağı etkilendi. En ucuz Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte A101, ŞOK ve TMO Ayçiçek yağı 4 Aralık 2022 fiyatları...

Ayçiçek yağı fiyat listesi Haberi

Ayçiçek yağı fiyat listesi

Ukrayna'nın elindeki ayçiçek yağını denizden gönderemese de karadan yurt dışına ihraç etmeye başlaması, ayçiçek yağında yeni sezon hasat zamanının yaklaşması nedeniyle piyasada ham ayçiçek yağı tonu 1500 dolara kadar geriledi. Küresel piyasada gerileyen fiyatlara rağmen ayçiçek yağı fiyatları Türkiye'deki marketlerde henüz zamlı fiyatların gerisine çekilmedi.

Piyasa uzmanları 5 litresi markasına göre 258 liraya kadar yükselen ayçiçik yağlarının litresin 30 liranın altı seviyesine çekilmesi gerektiğini ifade ediyor. 

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, ayçiçek yağlarındaki fiyatları değerlendirdği açıklamasında marketlerin ürün olmadığına ilişkin algının oluşturulduğu dönemde artırdıkları fiyatları hala geri çekmediklerini söyledi.

Korona pandemisi döneminde yeterince stoklarda ayçiçek yağı olmasına rağmen yapılan spekülasyonlarla marketlerin önünde vatandaşın ayçiçek yağı kuyrukları oluşturulduğuna vurgu yapan Şahin önümüzdeki dönem için de şimdiden önlem alınmasını gerektiğinin altını çizdi.

Şahin piyasada yeni bir kriz oluşmaması...