19 / 04 / 2024

Aydın Astim Köprülü Kavşağının inşaatı durdu mu

Aydın Astim Köprülü Kavşağının inşaatı durdu mu

Aydın’da trafiği felç eden Astim Köprülü Kavşak inşaatında, ödenek bittiği için müteahhit firma iş bıraktı. Projenin yapımında yaklaşık maliyetin yanlış hesaplandığı ve bu nedenle ödenek bittiği için inşaatın yarım kaldığı öğrenildi.

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti. Köprülü Kanyon Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Denizli Zeybek Köprülü Kavşağı açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete giriyor. 8 Şubat 2017 Çarşamba gününden itibaren Denizli-Ankara Karayolu ulaşımı yeni köprülü kavşaktan sağlanacak.

Denizli, yeni köprülü kavşağına kavuşuyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın 121 Dev Projesi kapsamında açıkladığı Zeybek Kavşağı’ndaki yeni köprülü kavşak projesi hizmete açılıyor.

Diyarbakır Batıkent'e köprülü kavşak yapılıyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Batıkent semtinde Devlet Demir Yolları tarafından başlatılan köprülü kavşak ve hemzenin Ekim'de tamamlanması bekleniyor. Kavşağın tamamlanmasıyla kent trafiği rahatlayacak.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı tanıtıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakları tanıtıldı

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşakları hizmete giriyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve TOSB arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacıyla temelini attığı ve kısa süre içinde yapımını tamamladığı köprülü kavşakların tanıtımı 26 Ocak Perşembe günü düzenlenecek törenle yapılacak.

Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat devam ettiği Adana'da Köprülü 2. Etap için çalışmalar başladı. Peki Adana Köprülü 2.etap satışları ne zaman başlayacak?

Aydın Astim Köprülü Kavşağının inşaatı durdu mu Haberi

Aydın Astim Köprülü Kavşağının inşaatı durdu mu

Aydın'da trafiğin felç olmasına neden olan Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Astim Köprülü Kavşak inşaatında ödenek bittiği için müteahhit firma iş bıraktı, çalışmalar durdu. Belediye tarafından Temmuz ayında tamamlanarak hizmete açılacağı açıklanan köprülü kavşakta yüklenici firma makine ve teçhizat ile teknik personellerini geri çekerek iş bıraktığından 16 Mayıs'tan bu güne kadar inşaat çalışması yapılmıyor. Köprülü Kavşak çalışmasıyla Aydın- Denizli Karayolu'nu İstanbul trafiğinden daha çileli hale getiren Büyükşehir Belediyesi'ne güzergahı kullanan sürücüler ateş püskürdü.


Çalışmalar durduruldu


Aydın-Denizli Karayolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi'nin 5 ay önce yapımını başlattığı Astim Köprülü Kavşağı'nın durumu yılan hikayesine döndü. Burkay-Alsa İnşaat ortaklığının 12 milyon lira teklifle ihalesini kazandığı köprülü kavşağın temeli 18 Aralık 2015'te atılmıştı. İnşaatın 300 iş gününde tamamlanarak 22 Temmuz 2016'da bitirileceği açıklanmıştı. İnşaat çalışmaları sırasında ilk olarak...