19 / 04 / 2024

Aydın Karacasu Otogarı tadilat

Aydın Karacasu Otogarı tadilat

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 7 Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı.

TOKİ Aydın projesi yarın ihaleye çıkıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Aydın Karacasu projesi yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı! 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın!

TOKİ Aydın Karacasu projesi için yeni tarih resmen açıklandı... 322 yeni konut için hemen bu yeni tarihe bakın...

TOKİ’den Aydın Karacasu’ya ucuz konut geliyor! Bu fırsat kaçmaz!

TOKİ Aydın Karacasu 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Aydın Karacasu’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Aydın Karacasu’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 12 soruda TOKİ Aydın Karacasu sosyal konut projesi...

Aydın Karacasu'ya TOKİ'den 300 yeni konut müjdesi

TOKİ'nin Aydın'ın Karacasu ilçesine yapmayı planladığı 300 konutluk proje için hazırlanan imar planları tamamladı.

Martı GYO'nun Aydın arsası turizm alanı oldu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu Arsası'na ait değerleme raporu yayınlandı.  

Aydın Karacasu’da imar planı düzenlemesi!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafından 5 mahallede başlatılan imar planı düzenlemesi ve halihazır harita çalışmaları başladı. Belediyenin twitter hesabı üzerinden paylaşım yapıldı...

Aydın Karacasu'da olaylı yıkım!

Aydın Karacasu'da depreme dayanıksızlık raporu çıkarılan ve geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının tamamlanmasından sonra tahliye edilen Karacasu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin (MTAL) yıkımı krize yol açtı. Okulun yıkımını izleyen gazeteciye çirkin saldırı düzenlendi.

Martı GYO Aydın Karacasu revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Aydın'da 760 okuldan 160'ı çürük çıktı!

Aydın'da karot testi yapılan 760 devlet okulundan 160'ının çürük olduğu belirlendi. Uzmanlar 15 okul için yıkım kararı aldı, Aydın Valiliği’ne iletilen rapora göre Efeler ilçesinde 5, Bozdoğan'da 3,Nazilli'de 2, Didim, Karacasu, Köşk, Kuşadası ve İncirliova'da ise 1'er okul yıkılacak.

Martı GYO Aydın Karacasu değerleme raporu!

Martı GYO'nun portföyünde yer alan Aydın Karacasu'ya ait Değerleme Raporu kamuoyunun bilgisine sunuldu.

Aydın Karacasu'da imar planları değişiyor!

Aydın Karacasu Belediyesi tarafında 18 yılın ardından ilk kez imar planı değişikliğine gidiliyor. 18 yıldır değişmeyen imar planları detaylı  bir şekilde değiştirilecek.

Aydın'daki Hacı Ali Ağa Camisi'nin restorasyonu tamamlandı!

Aydın'ın Karacasu ilçesinde bulunan 429 yıllık Hacı Ali Ağa Camisi, gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı.

Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyor!

Aydın Karacasu'da tarihi ev ve sokaklar aslına dönüyorAydın il Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz, Karacasu’daki koruma altına alınan tescilli sokaklarda incelemeler yaptı.

Aydın Karacasu Otogarı tadilat Haberi

Aydın Karacasu Otogarı tadilat

Uzun zamandan beri proje ve ihale aşamasında olan Karacasu otogarı yenileniyor. 


Yedi Eylül'de ihalesi, 5 Ekim'de yer teslimi yapılan 270 metrekare kapalı alana sahip yeni otogarın inşaatı, vurulan ilk kepçe ile başladı. Yüklenici firma Nevzet Hümertes/Taşlar İnşaat'a ihale edilen otogarda 4 minibüs, 2 otobüs yazıhanesi, 5 otobüs peronu, bekleme salonu, klima ve havalandırma sistemleri, çocuk bakım odası, kadın ve erkekler için mescit, kafeterya ve WC'ler bulunacak. Yaklaşık bir milyon 19 bin liraya mal olacak olan otogar inşaatının altı ayda tamamlanacağı bildirildi. 


BÜYÜK PROJELER ADIM ADIM DEVAM EDECEK 

Yeni otogarın hizmete girmesiyle ilçenin çehresinin değişeceğini söyleyen Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, "Amaçlarımız ve hedeflerimiz doğrultusunda sapmadan ilerliyoruz. Seçim vaatlerimiz arasında olan otogarın inşaatına başlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. 


Büyük projelerimiz adım adım devam edecek. İnşallah...