29 / 03 / 2024

Aydın Millet Kıraathanesi nerede

Aydın Millet Kıraathanesi nerede

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

By Aydın Grup İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Aydın, İlkay Kızılaslan tarafından kuruldu.

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Güngören'deki millet kıraathanesi 1.8 milyon TL'ye yapılacak!

İstanbul Güngören’de inşa edilecek millet kıraathanesi için AKP’li ilçe belediyesi, 1 milyon 840 bin TL'lik ihale düzenledi. 

Nevmekân Selimiye Millet Kıraathanesi Eylül'de açılacak!

Millet Kıraathaneleri’nin en güzel örneğini Üsküdar’da temsil eden Nevmekân’ların üçüncüsü için geri sayım başladı.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Aydın Millet Kıraathanesi açıldı!

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi hizmete açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı.

Samsun'daki Yalı Kafe Millet Kıraathanesi olacak!

Samsun'da İller Bankasına ait olan fakat senelerdir ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, satışa çıkarıldı. Kısa bir süre sonra Yalı Kafe AKP'li Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi.

Zeytinburnu’nun 3’üncü Millet Kıraathanesi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Zeytinburnu Belediyesi, ilçenin 3’üncü millet kıraathanesini hizmete açtı.

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Beykoz Kavacık'a millet kıraathanesi müjdesi!

Beykoz kitapseverlerin ve ders çalışmak isteyen öğrencilerin uğrak noktası haline gelecek olan millet kıraathanesine kavuşuyor.

Aydın Millet Kıraathanesi nerede Haberi

Aydın Millet Kıraathanesi nerede

Aydın'da inşaat çalışmaları tamamlanan Millet Kıraathanesi'nin açılışı yapıldı. Adnan Menderes Mahallesi'nde inşa edilen Millet Kıraathanesi'nin açılışına Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve protokol üyeleri katılım gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan sçılışta İl Müftüsü Ercan Aksu'nun da katılımıyla dua okundu.

Yapıyı gezen Köşger, burada kitap okuyan gençlerle bir süre konuştu. Konuyla ilgili konuşan Köşger, buraya gelenlerin iyi vakit geçirebileceği her türlü ortamın hazırlandığını dile getirdi.

Köşger, "Çay ve çorba yıl boyunca olacak. İki toplantı salonu ve küçük bir sinema salonu var. Çeşitli zamanlarda yazarları buraya getireceğiz ve onları gençlerle buluşturacağız. Onlarla bir masanın etrafında tartışma yapıp fikir alışverişinde bulunacaklar." diye konuştu.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a...