27 / 04 / 2024

aydın ulaşım sorunu

aydın ulaşım sorunu

Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti..

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Başkasının ulaşım kartını kullananlar dikkat! Cezası herkesi şaşkına çeviriyor!

Ulaşım kartı kullanan vatandaşlar başkasının kartını kullanmaları halinde alacakları ceza dudak uçuklattı! İşte detaylar... 

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Bursa'nın ulaşım projelerine bakanlık desteği!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan ve Altyapı Yatırımları Genel Müdür Vekili Necdet Sümbül'ü ayrı ayrı ziyaret ederek kentteki ulaşım yatırımları için destek istedi.

Sincan'ın ulaşım sorunu çözülecek!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "İhtiyaçlı insanlara yardım yapılması hem dinimiz gereğidir, hem belediyelerin görevidir. Yardımlar devam edecek." diye konuştu.

Bayrampaşa yeni yatırımlarla ulaşımın merkezi olacak!

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner, “Gerçekleştireceğimiz yeni projelerle Bayrampaşa’yı teknolojinin üssü, çilesiz ulaşımın merkezi, bilim ve sanatla dolu bir ilçe haline getireceğiz." dedi

Kadıköy'ün ulaşım sorununa 'metro' çözümü!

Kadıköy'ün ulaşımla ilgili hiçbir sorunu kalmayacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni metro projeleriyle ilgili konuştu.

Vezneciler-Habibler Metro Hattı'nın projesi tamam!

AKP'nin Eyüpsultan Belediye Başkanı adayı Köken: "Eyüpsultan'ın ulaşım sorunu, yapılan büyük yatırımlarla önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde çözülecek. Vezneciler-Habibler Metro Hattı Edirnekapı'dan Eyüp'e inecek, Eyüp'ten Topçular'a çıkacak, oradan devam edecek" dedi...

Bursa'nın ulaşım sorununa metrobüs önerisi!

Bursa gibi büyüyen kentler için toplu ulaşımın omurgası olarak raylı sistem en önemli çözüm yolu olarak görülüyor. Ulaşım sorunu için metro ve metrobüs önerisinde bulunuldu.

Aydın Çine'de mülkiyet sorunu çözüldü!

Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Aydın Çine'de yaşanan mülkiyet sorunu çözüme kavuştu..

Manisa Kula'nın ulaşım sorunu mecliste!

Manisa Kula'da yapılması talep edilen ulaşım düzenlemesi meclis gündemine taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

aydın ulaşım sorunu Haberi

aydın ulaşım sorunu



Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir kavşak inşaatı ile ilgili soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a iletti.


Depboylu önergesinde "Seçim bölgem olan Aydın ilimizde büyükşehir belediyesi tarafından ihale edilen Denizli-İzmir hattındaki ASTİM kavşağı inşaatı 5 ayda bitirilmesi planlanırken yapısal problemler sebebiyle 9 ayda hala tamamlanamamıştır.


Normalde İzmir Limanına ulaşım sebebiyle yüksek tonajlı araçların yoğun olarak kullanıldığı özellikle tatil döneminin gelmesi ile otobüs ve binek araç trafik yoğunluğunun artması sonucu tüm araç kullanıcıları çok büyük sıkıntılar çekmektedir." dedi.


Yaşanılan sıkıntıların sadece Aydın'da oturan vatandaşlar tarafından çekilmediğini de dile getiren Depboylu "İzmir - Denizli hattında seyir halinde bulunan trafikteki herkes, dolayısıyla vatandaşlarımızın yanında yerli ve yabancı turistler de mağdur olmaktadır." diyerek 3 soru sordu.


Depboylu'nun soruları

1. Bakanlığınız devam...