20 / 04 / 2024

Aydın yimtaş binası

Aydın yimtaş binası

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Aydın Efeler'de 13.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve idare binası!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umurlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye icradan satıyor...

Aydın'da 13.7 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Aydın İcra Dairesi, Aydın ili, Efeler ilçesi, Umutlu Mahallesi, 275 ada 11 parselde yer alan fabrika ve idare binasını 13 milyon 772 bin 584 TL'ye satıyor.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın Söke'de yeni adliye binası inşa edilecek!

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, mevcut adliye binasının yetersizliğinden dolayı Söke’ye yeni bir adliye binası inşa edileceğini açıkladı.

Aydın Koçarlı Belediyesi'nin eski sinema salonu yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, atıl halde duran eski sinema salonu binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan binanın yerine, vatandaşların vakit geçirebileceği oturma alanları ve çocuk parkları olan yeşil alan yapılacak.

Aydın Koçarlı Belediye binası yıkılıyor!

Aydın Koçarlı Belediyesi, belediye binasının yıkım çalışmalarına başladı. Yıkılan bina sonrasında yeni yapılan binada Belediye ve Emniyet Müdürlüğü hizmet verecek.

Aydın'da 7.5 milyon TL'ye icradan satılık hastane!

Aydın İli, Söke İlçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan diş hastanesi binası ve arsası vasfındaki gayrimenkul 7 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Söktaş Aydın Söke'deki arsasını 12 Eylül'de satacak!

Söktaş, Aydın Söke'de iplikhane binası ve depoların bulunduğu arsayı satışa çıkardı. Tekliflerin kapalı zarf usulüyle gerçekleşeceği ihale 12 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Mimar Aydın Boysan son yolculuğuna uğurlanıyor!

97 yaşında vefat eden mimar, gazeteci ve yazar Aydın Boysan için tören düzenlendi. Tören Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Karaköy Binası'nda gerçekleştirildi. 

Turgut Aydın Holding, Beylerbeyi'nde konağa taşınıyor!

Turgut Aydın Holding'in yönetim merkezi Beylerbeyi'nde konak şeklinde yapılan ve yapımı tamamlanmak üzere olan yeni binasına taşınacak..

Aydın ASKF binası yenileniyor!

Aydın'daki amatör kulüplerin gözü, kulağı ve temsilcisi olan Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) binası yenileniyor.

Aydın'a yeni sağlık kompleksi!

Aydın'da 20 yıldır atıl vaziyette olan YİMPAŞ A.Ş. binası, 27 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksi olarak kente kazandırılıyor.

Aydın Yimpaş binası sağlık kompleksine dönüşüyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından Aydın'da bulunan yıllardır kaba inşaat halinde bekleyen Yimpaş binası yeni görünümüne kavuşuyor. Bina, 7 milyon liralık yatırımla sağlık kompleksine dönüştürülüyor.

Aydın yimtaş binası Haberi

Aydın yimtaş binası

Efeler'de Aydın-İzmir karayolu üzerinde yer alan 6 katlı eski bina, şirketin vergi borçlarından dolayı Maliye Bakanlığı'na, oradan da Sağlık Bakanlığı'na tahsisi sağlanmıştı. Sağlık kompleksine dönüştürülmesi için yatırım programına alınan binanın inşaatında sona gelindi. Bu yılın sonuna kadar tamamlanması planlanan kompleksin içerisinde İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yer alacak.



AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, "Yimpaş binası, yıllardır ucube gibi bekliyordu. Kompleks tamamlandığında, Yimpaş binasının kötü görüntüsü ortadan kalkmış, Aydın da iyi bir hizmete kavuşmuş olacak" dedi.


Yeni...