25 / 04 / 2024

aymor grup Şehri Mebuskent

aymor grup Şehri Mebuskent

Şehri Mebuskent 'te fiyatlar 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değişiyor, Şehri Mebuskent projesi kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor...

Kürşat Ayhan: İnşaat sektörü en güvenli liman!

Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, "Ekonomide risklerin arttığı Eylül'de konut satışlarında yaşanan rekor artış, inşaat sektörünün en güvenli liman olduğunun göstergesidir" dedi.

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire!

My Grup Kayı Şehri Kurtköy satılık daire fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 7 indirim sağlanıyor.

İnşaat, ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

İnşaat, ekonominin lokomotifi olmaya devam edecek!

Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “İnşaat sektörü ekonomimizin lokomotifidir ve böyle olmaya da devam edecektir” dedi.

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ankara'da Mebuskent’in bulunduğu bölge eğitim üssü oluyor!

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Ankara Mebuskent konutlarına yoğun ilgi!

Aymor Grup tarafından gerçekleştirilen konut projelerinden Mebuskent, sunduğu sağlıklı yaşam imkânları dolayısıyla en fazla doktorların tercihi oldu.

aymor grup Şehri Mebuskent Haberi

aymor grup Şehri Mebuskent


Şehri Mebuskent projesi Ankara Batıkent 'te 400 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Aymor Grup imzası taşıyor.


10 blok halinde yükselen Şehri Mebuskent 'te 632 adet dairenin yanı sıra 332 adet villa bulunuyor. Projede yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.





Konut fiyatlarının 100 bin lira ile 391 bin lira arasında değiştiği Şehri Mebuskent projesi kapsamında yer alan villalar henüz satışa çıkmadı.


24 ay sıfır faiz imkanı ile konut sahibi olunabilen Şehri Mebuskent 'te; 5 bin metrekarelik alışveriş merkezi, yüzme havuzu, golf sahası, spor alanları, bisiklet yolları, çocuk oyun alanları, botanik park ve güvenlik hizmet mevcut.



Ankara, Batıkent Çakırlar'da yaşama geçirilen projenin teslimlerinin 2016 yılı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.


Telefon: 444 37 98

Web adresi: http://sehrimebusan.com

Ceren...