18 / 04 / 2024

Aynur Serdar imo

Aynur Serdar imo

İnşaat Mühendisi Aynur Serdar kimdir? Aynur Serdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aynur Serdar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Serdar...

Aynur Serdar kimdir?

İnşaat Mühendisi Aynur Serdar kimdir? Aynur Serdar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Aynur Serdar, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Aynur Serdar...

Serdar Ortaç İstinye'deki ikiz villasını eşinin üstüne yaptı!

İrlandalı model Chloe Loughnan ile 6 Haziran 2014'te nikah masasına oturan Serdar Ortaç (45) bir an önce baba olmak istediğini söylüyordu.

Serdar Dündar: Yeni imar planları tek merkezden yapılmalı!

Milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den yola çıkan genç İnşaat Mühendisi Serdar Dündar, Giresun’a dair projelerini, gözlemlerini temsilcimiz Erkan Başkıran aracılığıyla kamuoyu ile paylaştı.

Serdar Bilgili oğlunun annesi için Akaretler'de ev tuttu!

Kasım ortasında flört etmeye başladığı ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'le evlilik kararı alan işadamı Serdar Bilgili'den, oğlunun annesine büyük jest. Bilgili oğlunun annesine İstanbul Beşiktaş-Akaretler'de ev tuttuğu öğrenildi..

Mustafa Serdar Ataseven: RES, çevreci enerji kaynağıdır!

Mustafa Serdar Ataseven: 'RES, çevreci enerji kaynağıdır' dedi. Urla'nın Ovacık Mahallesi'ndeki projenin yürütmesinin, Danıştay 14. Dairesince durdurulması, RES'lerin doğaya ve çevreye etkilerini yeniden gündeme getirdi

Serdar Ortaç Mecidiyeköy'deki plazasını sattı!

Şarkıcı Serdar Ortaç ve eşi Chloe önceki gün İstinye Park 'taydı. Alışveriş yapıp başbaşa yemek yiyen çift, AVM çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ortaç, sattığı plazasını krediyle aldığını belirtti.

Mustafa Serdar Ataseven: Rüzgar yatırımcılar inşaat izninde sıkıntı yaşıyor!

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği ( TÜREB ) Başkanı Mustafa Serdar Ataseven rüzgar enerjisi yatırımlarının inşaat süreci ile ilgili izinlerde sıkıntılar yaşadığından bahsetti. İşte yazının devamı...

Serdar Ortaç Gayrettepe'de satın aldığı 8 katlı binayı satışa çıkardı!

Takvim Gazetesi yazarlarından Ufuk Özcan'ın yazısına göre; Haziran ayında İrlandalı güzel Chloe Loughnan'la evlenen şarkıcı Serdar Ortaç, eşine düğün hediyesi olarak satın aldığı Gayrettepe'deki 8 katlı binayı satışa çıkardı...

Serdar İnan: Sign of the city rekabeti arttıracak!

Sign of The City Awards’da, İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan, “Bu sene ilk kez ödüllerini dağıtan yarışmanın yeni projelerde rekabeti arttıracağına ve en iyisini yapma isteğini güçlendireceğine inanıyoruz” dedi.

Serdar Yılmaz: Konutlara ihtiyaç olduğu sürece piyasa talebi yaratacaktır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan İnsay Yapı Serdar Yılmaz konutlara olan ihtiyaçtan ve bunun piyasaya yansımalarından bahsetti...

Serdar Bilgili: Parkorman'a ilk kazma Ocak'ta vurulacak!

Bilgili Holding’in patronu Serdar Bilgili, “Ocakta Park Orman, şubatta Galataport için düğmeye basıyoruz. İki projede de dev rezidanslar ve yapılar olmayacak. Yapılacaklara karşı çıkan insanlar, günün birinde ‘biz hata yaptık’ diyecekler” dedi.

Serdar Bilgili, Park Orman ve Galataport için tarih verdi!

Yıllardır tartışılan ve mahkeme kararlarıyla yapımına başlanamayan Park Orman ve Galataport projeleri 2015’te start alıyor. Bu projelerde Doğuş Grubu’yla ortaklığa giden Serdar Bilgili tarih verdi...

Murat Serdar Kırçıl kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası 44. Dönem Genç İnşaat Mühendisleri Komisyonu Sorumlu Kurul Üyesi İnşaat Mühendisi Murat Serdar Kırçıl kimdir? Murat Serdar Kırçıl, hangi işlerde görev aldı?

Aynur Serdar imo Haberi

Aynur Serdar imo

Aynur Serdar kimdir?

Aynur Serdar, 1943 yılında Eskişehir’de doğdu. 1966 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra bir hidroelektrik santral projesinde görev yaptı. 


1967 yılında yüksek lisansını tamamladı. 1974 yılına kadar özel bir firmada Keban ve Gökçekaya Hidroelektrik Santral’inin yapımı sırasında çıkan problemlerin incelenmesi, gerekli betonarme, hidrolik ve baraj stabilite hesaplarının yapılmasında görev aldı. 


197 -1993 yıllarında fabrika ve üniversite binalarının çelik konstrüksiyon ve betonarme projelerinin hazırlanmasında çalıştı. 1993 yılında emekli oldu. 


2001 yılına kadar sulama projeleri yapan bürolarda, sulama şebekeleri ve ilgili sanat yapısı projelerinde hizmet verdikten sonra aktif meslek hayatını bitirdi. 


Evli ve iki çocuk...