19 / 04 / 2024

Azra bahçeli kimdir

Azra bahçeli kimdir

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Kartal'daki enkazdan çıkan Azra bahçeli yeni ev istiyor!

Kartal’da çöken bina altından 20 saat sonra çıkartılan Azra Havva Tekgöz ilk kez babasına konuştu. Tekgöz , ''Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun'' dedi.

Alper İnşaat’tan 3 bin 60 liraya bahçeli ev kampanyası!

Alper İnşaat, Pendik’te yükselen projesi Selective Port’ta uyguladığı kampanya ile 3 bin 060 lira peşinat ve 2016 boyunca ayda 3 bin 060 lira taksitle, ailenizle güzel anılar biriktireceğiniz, hayallerinizdeki bahçeli eve kavuşturuyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor!

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü'nde bahçeli bir yaşam başlıyor. 244 bahçeli evden oluşan Dekar Asmalı Hayat projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 900 liradan başlıyor...

Osmaniye Devlet Bahçeli Bulvarı yenileniyor!

Musa Şahin Bulvarı’ndan başlayarak şehrin güneyine doğru 5 etap halinde uzanan Devlet Bahçeli Bulvarı’nın çeşitli altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan 1. ve 2. etapları tamamen yenileniyor.

Devlet Bahçeli: Evi olmayan ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Kasım Seçim Beyannamesi’nde ekonomik vaatlerini revize ederek tekrarladı. Yeni kaynak yaratılamadığı gerekçesiyle asgari ücret vaadinde artış yapılamadı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Azra bahçeli kimdir Haberi

Azra bahçeli kimdir

21 kişinin hayatını kaybettiği 14 kişininde yaralandığı Kartal faciasının minik kahramanı Azra Havva Tekgöz, enkazın altından 0 saat sonra kurtarılarak hayata sımsıkı tutundu. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, hastanedeki tedavisi devam eden durumu iyiye giden 6 yaşındaki Azra ilk kez konuştu. Babasıyla sohbet eden minik Azra, “Arkadaşım Eşek” şarkısını söyledi. 

Babasının Fethi Tekgöz‘ün “nerde yaşamak istersin” sorusuna minik Azra, “Güzel bir bahçemiz olsun. Havuzlu bir evimiz olsun. Ben havuzda hiç yüzmedim” diye cevap verdi.

Yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlatan Azra’nın annesi Nazan Tekgöz ise şunları söylemişti: “Bir saniye içinde ev çöktü. Evde eşimin halası ve yan odada kızım vardı. Birden ses geldi, birbirimize saralıp...