20 / 04 / 2024

babacan inşaat iran ortaklığı

babacan inşaat iran ortaklığı

Babacan İnşaat, Beylikdüzü ve Esenyurt'ta geliştirdiği Crown markaı 4 projesi ile Azeri ve İranlı emlak şirketlerinin dikkatini çekti

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F Babacan İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Babacan tarafından kuruldu.

Mike Pompeo: İran Devrim Muhafızları Ordusu İran'ın inşaat sektörünü kontrol ediyor!

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, yaptığı yazılı açıklamada, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun, İran'ın inşaat sektörünü kontrol ettiğini söyledi.

İran'da inşaat sektöründe çalışan işçilerin eylemine hapis cezası!

İran'ın Merkezi eyaletine bağlı Arak kentinde maaşları ödenmediği sebebiyle Ekim 2019'da gösteriler düzenleyen işçilerin yargılandığı davada 42 inşaat sektöründe çalışan işçi için birer yıl hapis kararı alındı.

ABD, İran'a inşaat sektöründe de yaptırım uygulayacak!

ABD Dışişleri Bakanlığı, İran'ın inşaat sektörüne dair yeni yaptırımlar uygulanacağını açıkladı. Bakanlık sözcüsü, yaptırım kararının İran Özgürlük ve Silahsızlanma Yasası'na uygun olarak alındığı belirtildi...

İran'dan Türk inşaat şirketlerine davet!

İran Yol ve Şehircilik Bakan Danışmanı Feridun Pirloren, Türk inşaat şirketlerini İran'a yatırım yapmaya davet etti. İran'daki inşaat projelerinde Türk müteahhitleri imzası olacak.

Babacan Central projesinde inşaat başlıyor!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi, Babacan Central'de inşaat başlıyor. Projede daire teslimlerinin Mart 2021'de yapılması planlanıyor..

Babacan Yapı 2018'de 2 bin 600 konut inşaatına başlıyor!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, 2018 yılında inşaat yatırımlarında vitesi büyüteceklerini söyledi. Firmanın bu yıl 1.3 milyar lira değerinde 3 projeye başlayacağını belirten Babacan, “Beylikdüzü, Fikirtepe ve Gaziantep’te 2 bin 600 konut inşa edeceğiz” diye konuştu..

İran'daki Saba ticari binasını Türk inşaat firması yapacak!

İran Sosyal Güvenlik Yatırım Firması ve Türkiye'den iki özel şirket arasında 95 milyon dolar değerinde 3 anlaşma imzalandı. 70 milyon dolarlık Saba ticari binası Türk inşaat firması tarafından inşa edilecek.

İran'da nükleer santral inşaatı başlıyor!

İRAN, Rusya'nın işbirliği ile ikinci nükleer enerji santrali yapacak. Yapılacak santral inşaatına 2018'de başlanılması ve 10 yıl içinde aktif olmasının bekleniyor.

İran, Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturuyor!

DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan, uluslararası yaptırımlar sonrasında tekrar açılan İran pazarında inşaat sektörünün geri kaldığını belirterek Türk inşaat şirketlerine fırsatlar oluşturacağını belirtti.

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları!

Babacan İnşaat Premium Esenyurt fiyatları 233 bin liradan başlıyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 48 aya kadar sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Özen Kuzu: İran'ın inşaat sektöründeki potansiyeli büyük!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, İran'daki inşaat sektörünü değerlendirerek ""İran yatırıma aç ve potansiyeli büyük bir pazar. Bizim 30 yıl öncesindeki halimiz gibi" dedi.

Yükselir Group, İran'da inşaat yatırımı yapacak!

Yüksel, İran’a üst düzey temaslarda yaptıkları görüşmeler neticesinde yapılacak yatırımların inşaat, petrol, enerji ve hayvancılık kapsamında olacağını belirterek İran’a yapılacak bu yatırımlar için üst düzey incelemelerde bulunduklarını belirtti.

babacan inşaat iran ortaklığı Haberi

babacan inşaat iran ortaklığı


Yabancı emlak şirketlerinin bölgeyi incelediğini ve ortak proje geliştirmek için işbirliği teklif ettiğini söyleyen Babacan İnşaat’ın Başkanı İbrahim Babacan, “Mütekabiliyet etkili oldu, Azeri ve İranlılar kendi müşterilerine satmak için alım yapmak veya proje ortaklığı için geliyor” dedi.


Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy ve Avcılar’da 2 binin üzerinde konuta imza atan, son yıllarda ise Beylikdüzü ve Esenyurt’ta satışa çıkardığı Crown Tower, Crown Residence, Crown Park ve Crown Deluxe olmak üzere 


4 proje ile adını duyuran Babacan İnşaat, Mütekabiliyet Yasası’nın çıkmasının ardından Azeri ve İranlı emlak gruplarından işbirliği ve blok satış teklifleri alıyor.


Şehir merkezi ve turistik bölgelerin yanı sıra yabancı emlak şirketlerinin yasanın çıkmasının ardından Beylikdüzü-Esenyurt-Bahçeşehir bölgesini de incelemeye aldığını belirten Babacan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “İranlı bir emlak şirketi ile Crown Deluxe...