25 / 04 / 2024

Babacan Palace kampanyası

Babacan Palace kampanyası

Babacan Palace Beylikdüzü'nde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Babacan Prime Palace projesinde suit dairelerin fiyatları 256 bin TL'den başlıyor...

Babacan Holding'in ticari üniteleri satışa çıktı!

Babacan Holding tarafından hayata geçirilen "Babacan Premium", "Babacan Port Royal", "Babacan Palace" ve "Crown Deluxe" projelerindeki ticari ünitelerine gösterilen yoğun ilginin ardından, Babacan Port Royal Port Cadde ticari üniteleri 1 milyon 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu...

Babacan Prime Suites'te yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Yapı Prime Suites'te, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Babacan Premium'dan 'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına destek!

'Uygun koşullarla gayrimenkul' kampanyasına Babacan Holding’in Beylikdüzü E-5 üzerinde inşa ettiği Babacan Premium destek verdi. 

Babacan Port Royal'de yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı!

Babacan Holding'ten, 180 ay vadeli 0,64 faiz oranı ile 12 ay geri ödemesiz konut kredisi kampanyasına ek olarak Babacan Port Royal'de, yüzde 5 peşinat ve yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor...

Babacan Holding'ten 0.79 faizli yeni kampanya!

Babacan Holding, Beylikdüzü Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinden konut almak isteyenlere yüzde 5 peşinat, 120 ay vade ve yüzde 0,79 faiz fırsatı sunuyor...

Babacan Holding Kurban Bayramı kampanyası 2019!

Babacan Holding, faizleri yüzde 1’in altına indirdiği Kurban Bayramı Kampanyası ile tamamlanan projelerinde son kalan daireler için benzersiz bir yatırım fırsatı sunuyor...

Babacan Holding'ten 40 aya kadar taksitlendirme fırsatı!

Babacan Holding, Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapıyor. Kampanya kapsamında 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunulacak.

Babacan'dan konut alana eşyası hediye!

Babacan Holding, Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde konut alan müşterilerine, dairelerini satış fiyatına herhangi bir fark koymadan eşyalı şekilde teslim edecek.

Babacan Holding'ten dayalı döşeli ev kampanyası!

Babacan Holding, Dünya Kadınlar Günü’ne özel kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Proje 8- 18 Mart tarihleri arasında Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde geçerli olacak.

Babacan Holding'ten 2019'un ilk büyük fırsatı!

Babacan Holding Babacan Premium ve Babacan Port Royal projelerinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle ödeme ve 120 ay vadeli yüzde 0.98 faizle ödeme kampanyası başlattı. 

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan'dan Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek!

Babacan Yapı, Babacan Premium ve Babacan Port Royal projeleri ile Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor..

Babacan Palace kampanyası Haberi

Babacan Palace kampanyası


Babacan Yapı'nın Babacan Prime Palace projesi İstanbul Beylikdüzü'nde yer alıyor. 20 katlı tek blok halinde yükselen Babacan Palace'ın ilk 10 katı otel, diğer katlar rezidans daireler olarak planlandı.


Babacan Palace Beylikdüzü projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 suit daire seçenekleri sunuluyor. 5 bin metrekare alanda yükselen Babacan Palace projesinde 248 suit ve 8 dükkan bulunuyor.


Babacan Palace projesinde 180 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. 5 ay sonra teslim edilmesi planlanan Babacan Palace projesinde peşin alımlara yüzde 10 indirim uygulanıyor.


Beylikdüzü Babacan Palace projesinde fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Osmanlı mimarisine sahip olan Babacan Palace projesinde konferans salonu, otopark, fitness, sauna, tuz odası, yüzme havuzu gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Tel: 0212 672 18 81 

Web: http://www.primepalace.com.tr/

Gülcihan...