29 / 03 / 2024

Babacan Premium satışları

Babacan Premium satışları

Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Projede lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

Konut satışları koronavirüse rağmen arttı!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ve Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan Mart ayı konut satışlarını değerlendirdi. Sektör temsilcileri, konut sektörünün tekrar ivme kazanacağını belirtiyor..

Babacan Port Royal'de satışlar başladı!

Babacan Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece E5 üzerinde, eski havalimanı karşısında inşa edilen Babacan Port Royal’in satışları başladı.

Babacan Central projesinde satışlar durdu! 

Babacan Holding bünyesindeki Babacan Yapı'nın 2017 yılında ön talep toplamaya başladığı Babacan Central projesinde satışlar durdu.

Babacan Premium'da 40 bin TL peşinatla!

Babacan Holding, yatırımcılarına sunduğu benzersiz fırsatlara bir yenisini daha ekledi. Babacan Premium projesinde 40 bin TL peşinat, 40 ay yüzde 0 faizle hemen taşınma imkanı sağlanıyor. 

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Premium'un yeni etabı satışta! 347 bin TL'ye!

Babacan Premium projesinin yeni etabı A4 blok satışa sunuldu. 1.216 konut, 102 mağazadan oluşan projede 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları 347 bin liradan başlıyor.

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Babacan Premium Tower satış fiyatları!

Babacan Premium Tower satış fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Tower'da 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium Tower fiyatları 2016!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium Tower projesinde satışlar başladı. Proje 262 daireden meydana geliyor. İşte Babacan Premium Tower fiyatları 2016...

Babacan Premium Tower'da 269 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor..

Babacan Premium Tower'da 0.39 faizle!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor...

Babacan Port Royal'de ön talep satışları başladı!

Port Royal'de 0.59 faiz, 120 ay vadeyle görülmemiş bir kampanyaya imza atan Babacan, Atatürk Havalimanı'na en yakın lokasyonda E5 üzerinde konumlandırdığı projesi için ön talep satışlar başladı.

Babacan Premium satışları Haberi

Babacan Premium satışları


Babacan Premium hakkında detaylı bilgi için tıklayın 

Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı olan 1216 konuttan oluşan Babacan Premium’un lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.

İstanbul’un farklı bölgelerinde 2002 yılından bu yana kendi satın aldığı arsalar üzerinde inşa edilen nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan Babacan Holding’in Esenyurt E-5 üzerinde bulunan  projesi Babacan Premium yeni bir satış başarısına imza attı. 1+1’lerin 233 bin TL, 2+1’lerin 344 bin TL, 3+1’lerin ise 398 bin TL’den başlayan satış fiyatları ve avantajlı kampanyasıyla dikkat çeken...