18 / 04 / 2024

Badırga-Çatalağıl Kavşağı son durum

Badırga-Çatalağıl Kavşağı son durum

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çorlu Emlak Konut Köprülü Kavşağı yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Emlak Konutları Kavşağı Projesi'ni hayata geçiriyor.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Antalya'ya yeni köprülü kavşak!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Serbest Bölge Köprülü Kavşağı'nda inceleme yaptı. 

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kayseri’ye 10 milyon TL'lik köprülü kavşak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın adını taşıyacak olan köprülü kavşağın temelini attı.

Ankara'ya 10 yeni köprülü kavşak müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Başkent trafiğini rahatlatacak 10 yeni köprülü kavşağın müjdesini verdi.

TOPÇA Köprülü Kavşak projesinin inşaatı başladı!

TOPÇA Köprülü Kavşak projesindeki çalışmaları inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Denizli Hal Köprülü Kavşağı projesinin inşaatı başladı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım alanında yaptığı yatırımlara devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda Hal Köprülü Kavşağı projesine başladı.

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assets Lıaıson Investment Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ahsan Alı Syed ve Rajınder U. Mıglanı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Badırga-Çatalağıl Kavşağı son durum Haberi

Badırga-Çatalağıl Kavşağı son durum

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak çalışmalarda sona yaklaşıldı. Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandığını söyleyen AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, AK Parti’nin 16 yıldır millete hizmet yolunda çok önemli çalışmaları gerçekleştirdiğini söyledi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, hali hazırda Avrupa'nın en büyük dünyanın ise 4'üncü büyük otoyolu konumundaki İstanbul- Bursa- İzmir otoyol projesinin tamamlandığında dünyanın en uzun 1'inci ve 5'inci asma köprülerini de içerisinde barındıracağını söyleyen Esgin, şu açıklamalarda bulundu:

"Türkiye'nin en büyük yatırımlarından birisi 29 Ekim 2019'da açılacak. Bu projenin çalışmalarında sona yaklaşıyoruz. Ayrıca Bursa İzmir mevcut karayolunda da düzenlemeler yapıyoruz. Bursa-Karacabey yolu üzerinde de 3 tane köprülü kavşağı hizmete açtık. Badırga-Çatalağıl kavşağında da çalışmaların yüzde 95'i tamamlandı.

En kısa zamanda da burayı hizmete açacağız. Bulunduğumuz Gölkıyı ve...