19 / 04 / 2024

Bağ Pastanesi kimin

Bağ Pastanesi kimin

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Nefesler tutuldu: Ekonominin başına kim geçecek?

Seçimlerin sona ermesinin ardından yeni yönetimde ekonominin başına kimin geçeceği merak ediliyor. Ekonomik kriz, deprem ve seçim vaatleri nedeniyle ağır yük altına giren ekonomiyi yönetmek için Lütfi Elvan ve Cevdet Yılmaz’ın görev alabilecekleri belirtiliyor.

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaşlarına ne kadar zam gelecek? Kimin maaşı kaç TL olacak? Hemen rakamlara bakın!

Milyonlarca emekli merakla ve heyecanla 2023 Ocak zammıyla ilgili son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam rakamları..

SSK Bağkur Emekli Sandığı'ndan emekli olanlara müjde! Maaşlarla ilgili son dakika gelişmesi hemen hesaplarınıza bakın

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklilerine bekledikleri maaş müjdesi geldi. Maaşlarla ilgili son dakika gelişmesi açıklandı. Zamlı maaşların hesaplara yatacağı gün geldi çattı. Kimin maaşı ne zaman bankaya yatacak belli oldu. İşte detaylar...

Emekli bayram ikramiye ödemeleri başladı! Kimin maaşını ne zaman alacağı belli oldu

Emekli Bayram İkramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağı açıklandı. Geçtiğimiz Ramazan Bayramı bayram öncesinde ödenen emekli bayram ikramiyesinin Kurban Bayramı öncesinde hesaplara aktarılacağı açıklandı. İşte emeklilerin ikramiyelerini alabileceği tarihler..

Murat Macun, Bağ Pastanesi'ni icradan almış!

Bağ Pastanesi'nin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

AK Parti'nin İBB Başkan adayı Mevlüt Uysal!

Kadir Topbaş'ın istifasından sonra boşalan İBB başkanlık koltuğuna kimin geleceği merak konusu. AK Parti başkan adayının Mevlüt Uysal olduğunu açıkladı.

Venara Bağcılar kimin?

“Şehrin Kalbinde, Standartların Çok Ötesinde” sloganıyla basına tanıtılan Venara Bağcılar projesi 422 konuttan meydana gelecek. Peki Venara Bağcılar kimin?

Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Toplam 669 daire ve 24 dükkandan meydana gelen Semt Bahçekent projesinde daire fiyatları metrekare birim bazında 2 bin 950 TL'den başlıyor. Peki Hoşdere Semt Bahçekent kimin?

Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ön satışların başladığı Bakırköy Ofis Karat projesi Emlak Konut'un dün başlattığı "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı. Peki Bakırköy Ofis Karat kimin?

Ümraniye Modda Senkron kimin?

Toplam 168 daire ve mağazalardan meydana gelen Modda Senkron projesinde ön satışlar başladı. Peki Ümraniye Modda Senkron kimin?

Kuzeyşehir İzmir kimin?

Toplam 397 adet daireden meydana gelen İzmir Kuzeyşehir projesinde ev fiyatları 266 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Peki Kuzeyşehir İzmir kimin?

Mehmet Sucu: Plan kimin için değişiyor?

Büyükşehir Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Belediye Başkanvekili Osman Toprak başkanlığında Çetin Emeç toplantı salonunda yapıldı. CHP meclis üyesi Mehmet Sucu itiraz etti. “Plan kimin için değişiyor?” diye sordu

Bağ Pastanesi kimin Haberi

Bağ Pastanesi kimin

Dergimizi takip edenler hatırlayacaklardır, önceki hafta Bağ Pastanesi'nin sessiz sedasız el değiştirdiğini yazmıştık. Haberimizde kuruluşu 1960'a dayanan pastanenin sahibi Aydın Ildız'ın, Bağ Pastanesi'ni mağazaları, isim hakkı ve üretim tesisiyle birlikte Sancaktepe şubesinin sahipleri Macun Ailesi'ne sattığını yazmıştık.

Ama işin aslı öyle değilmiş.

Para'dan Çiğdem Yücesoy Subaşı'nın öğrendiğine göre, olay şöyle gelişmiş. Pastanenin eski sahipleri borçları nedeniyle icraya düşmüş. Pastane zinciri ve isim haklan da icradan satışa çıkmış. Sancaktepe şubesinin sahibi Murat Macun da ihaleye girmiş ve ihaleyi alarak bayisi olduğu zincirin sahibi olmuş.

Macun aslında iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteriyor. Pastane bayiliğine dört yıl önce finans kökenli eşi Birgül Macun için girmiş ve Sancaktepe bayiliğini almış. Macun, "Dört yıl önce bayilik sözleşmesi imzalarken 'Gün gelecek Bağ Pastanesi'nin sahibi olacaksın' deseler güler geçerdim" diyor.

Macun,...