19 / 04 / 2024

bağcılar kabataş metro

bağcılar kabataş metro

Kabataş metrosu, 2006 yılında hizmete alınan T2 Zeytinburnu Bağcılar hattı ile 2011 yılında birleşerek Kabataş'tan Bağcılara kesintisiz ulaşım sağlanmış oldu. Bağcılar Kabataş metro hattı durakları haberimizde...

Kabataş-Bağcılar tramvay seferleri düzenlendi! İstanbullulara son dakika şoku: Ray yenileme çalışmaları yapılıyor! 

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nın seferlerinde düzenleme yapıldı. Metro İstanbul tarih vererek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bağcılar'a 9’uncu metro müjdesi!

Bağcılar’da üçüncü kez aday olan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,“Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9’uncu metronun müjdesini alıyoruz'' dedi.

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar devam ediyor. 8 istastyondan oluşacak olan metro hattı saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek. Peki Bakırköy İDO- Bağcılar Kirazlı Metro Hattı nereden geçecek?

Bağcılar'a 9'ncu metro müjdesi!

Bağcılar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Çağırıcı, "Başka ilçelerde vatandaşlar metro geliyor diye sevinirken biz ilçemizden geçmesi planlanan 9. metronun müjdesini alıyoruz. Tüm metroların birbirine entegre olduğu bir sistem içerisinde yer alıyoruz" dedi..

Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosu yakında açılacak!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, metro  çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.  Çağırıcı,  "Bakırköy-Bağcılar Kirazlı metrosuna yakın bir zamanda kavuşacağız. Bu sayede 12 dakikada Bakırköy sahile gidebileceğiz." dedi.

Bağcılar Damga Metro Göztepe fiyatlar!

İstanbul Bağcılar'ın en büyük kentsel dönüşüm projelerinden olan Damga Metro projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Proje 8 bin 83 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar Metro Hayat fiyatlar!

Toplam 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana gelen Bağcılar Metro Hayat fiyatlar metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlıyor. Proje Mekan Yapı imzalı.

Bağcılar Metro Hayat satılık daire!

Metro Hayat projesi, Mahmutbey’de Mekan Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Proje 243 daire ve 27 ticari üniteden meydana geliyor. Bağcılar Metro Hayat satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar'da duvarlarında çatlaklar oluşan 4 bina boşaltıldı!

İstanbul Bağcılar’da devam eden metro hattı çalışmalarının yakınında bulunan 4 binanın zemininde ve duvarlarında çatlaklar oluştu. Belediye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak binalarda oturanları tahliye etti.

Bağcılar Metro Center fiyatları!

3 blokta 160 daire ve 28 dükkandan meydana gelen Bağcılar Metro Center fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlayarak artıyor.

Metro Center Bağcılar fiyatları!

İstanbul Bağcılar’a bağlı Mahmutbey’de yükselen Metro Center Bağcılar fiyatları metrekare bazında 4 bin 800 TL’den başlıyor.

Bağcılar Metro Center projesi Kasım'da satışta!

Mekan Yapı, Bağcılar'da yeni projesi Metro Center'ı satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Metro Center Bağcılar projesinin satışları bir ay sonra başlayacak...

bağcılar kabataş metro Haberi

bağcılar kabataş metro


Kabataş metro...

Kabataş Bağcılar Tramvay Hattı'nın ilk bölümü 1992 yılında açıldı. Hat önce Topkapı ve Zeytinburnu'na daha sonra da Eminönü'ne son olarakta 2006 yılında Kabataş'a bağlandı. Kabataş bağlantısı ile Taksim-Kabataş Fünikülerine ve dolayısıyla da Taksim-4.Levent metrosuna bağlanan hat 4.Levent'ten Havalimanı'na kesintisiz raylı ulaşımı sağlıyor. Kabataş metrosu 2006 yılında hizmete alınan T2 Zeytinburnu Bağcılar hattı ile 2011 yılında birleşerek Kabataş'tan Bağcılara kesintisiz ulaşım sağlandı.


Bağcılar Kabataş metro hattı durakları...

Kabataş, Fındıklı, Tophane, Karaköy, Eminönü, Sirkeci, Gülhane, Sultanahmet, Çemberlitaş, Beyazıt, Laleli, Aksaray, Yusufpaşa, Haseki,Fındıkzade, Çapa-Şehremini, Pazartekke, Topkapı, Cevizlibağ-A.Ö.Y, Merkez Efendi, Akşemsettin, Mithatpaşa, Zeytinburnu, Mehmet Akif, Merter Tekstil Sitesi, Güngören, Akıncılar, Soğanlı, Yavuz Selim, Güneştepe, Bağcılar olarak hizmet veriyor.


Bağcılar Kabataş metrosunda durakların açılması...

Kabataş Bağcılar Tramvay Hattı'nda yer alan Aksaray Beyazıt durağı 13 Haziran 1992'de, Sirkeci...