27 / 04 / 2024

bağcılar kemalpaşa mahallesi kentsel dönüşüm

bağcılar kemalpaşa mahallesi kentsel dönüşüm

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi’ndeki 2 bin 500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Söz konusu kentsel dönüşüm projesi, 144 daireden oluşacak.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Bağcılar'da Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 82 daireli 19 binanın yıkımı davul zurna eşliğinde gerçekleştirildi. Yıkımdan sonra 2 bin 450 metrekarelik alanın 1500 metrekaresi yeşil alan olmak kaydıyla otoparklı ve asansörlü 144 daire yapılacak...

Bağcılar Albayrak Sitesi'nin imar planları bakanlığa bugün gönderildi!

Bağcılar Albayrak Sitesi kentsel dönüşümü için hazırlanan imar planları bugün bakanlığa gönderildi. Bağcılar Belediyesi, Albayrak Sitesi, Türk Hava Yolları Sitesi, Göztepe Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi ve Bağcılar Meydan projesiyle 5 projenin çalışmaları

Bağcılar kentsel dönüşüm projeleri 2013!

Bağcılar kentsel dönüşüm projelerini mercek altına aldık. Toplam ne kadar alan dönüşecek, hangi mahallelerde dönüşüm olacak hepsi ve daha fazlasının cevabı haberimizde. İşte tüm detayları ile Bağcılar kentsel dönüşüm projeleri 2013…

Bağcılar'da 4 mahalle riskli ilan edildi!

17/05/2013 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde İstanbul Bağcılar'da Göztepe, Kemalpaşa, Demirkapı ve Evren mahallelerinin yeniden dönüştürülmesine karar verildi...

Bağcılar Yenimahalle Mahallesi 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, Yenimahalle Mahallesi, 3282 ada, 4/A parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 103 parsel ile güneyindeki tescil harici alan ve 3401 ada 12 ve 17 parseller ile kuzey ve kuzeydoğusundaki tescil dışı alanlara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bağcılar ilçesi, 15 Temmuz Mahallesi, 2143 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Bağcılar Kirazlı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları devam ediyor.

Bağcılar kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar başladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'ın Kirazlı Mahallesi'nde hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projesinde yıkım çalışmaları başladı. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projeyle ilgili son durumu aktardı.

bağcılar kemalpaşa mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

bağcılar kemalpaşa mahallesi kentsel dönüşüm

Bağcılar’da kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor. İlçe sakinlerinin depreme dayanıklı ve otoparklı inşaatlara kavuştuğu Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi’nde 144 daireli 2 bloğun temeli dualar eşliğinde atıldı.



Temel atma törenine Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı ile belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. Törende ilk olarak İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf Özel Kur’an-ı Kerim okudu. 




Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmada proje kapsamında depreme dayanıklı, asansörlü ve daha güzel yaşanabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti. Çağırıcı, inşaatın 16 ayda tamamlanacağı temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Öztürk de projenin güvenli adımlarda devam ettiğini belirterek, “İlçemiz mimari, sosyal ve kültürel alanlarda önemli...