27 / 04 / 2024

Bağcılar yatırımları

Bağcılar yatırımları

Bağcılar Belediyesi 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda; projeler, yatırımlar ve kentsel dönüşüm konuşuldu.

Bağcılar konut projeleriyle yatırıcının gözdesi halinde!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, düzenlen iftar yemeğinde röportaj verdi. Çağrıcı, ''Bağcılar artık yeni otel, prestijli konut ve ofis projeleri ile de yatırımcıların gözdesi haline geldi'' dedi.

Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Bağcılar Belediyesi Meclis Toplantısı, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın, belediyenin 2015 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili yaptığı sunumla başladı. Toplantıda Bağcılar Belediyesi 2015 Faaliyet Raporu kabul edildi.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar'ın altyapı sorunu çözüldü!

Bağcıların sorunları tüm ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen Halk Meclislerinde çözülüyor. Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Kirazlı Mahallesi Halk Meclisi ilçeyi yönetenlerle hizmet alanları bir araya getirdi.

Bağcılar Evren mahallesi prestij bölgesi oldu!

Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçedeki okulların alt yapı ve fiziki çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Çağırıcı "Evren mahallesi prestij bölgesi oldu" dedi

Bağcılar'daki havai hatlar yeraltına alınıyor!

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde havai hatların yeraltına alınması’nın tamamlanmak üzere olduğunu ve diğer mahallelerde ise 2017 yılı sonuna kadar bitireceklerini söyledi.

Bağcılar yenilenen konutlarıyla dikkat çekiyor!

TÜİK'in, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) sonuçlarına göre ülkemizin yüzde 1 'inin yaşadığı Bağcılar, son yıllarda mimari, sosyal ve kültürel alanlarda kentsel dönüşüm yaşıyor.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yücekayalar Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kemal Şahin ve Tuncay Yücekaya ortaklığında kuruldu.

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yinanç İnşaat Ve Sağlık Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da üstün Sağbaş tarafından kuruldu.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luksor Turizm Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Serdar Arpacı tarafından kuruldu.

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arasan Deu İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün  Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arasan Deu Group tarafından kuruldu.

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile Ali Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Bağcılar yatırımları Haberi

Bağcılar yatırımları

Bağcılar Belediyesi'nin 2017 yılı Halk Meclisi Toplantısı'nın ilki, 15 Temmuz Mahallesi'nde yapıldı.


Bağcılar Belediyesi açıklamasına göre, ilçenin sorunlarının çözüldüğü, görüş, düşünce ve temennilerin dile getirildiği toplantıda, ilçeyi yönetenlerle ilçe sakinleri bir araya geldi.


Hasan Nail Canat Bilgi Evinde düzenlenen toplantıda konuşan Kaymakam Orhan Çiftçi, meslek hayatında ilk kez böyle bir toplantıya katıldığını belirtti. Çiftçi, "Halk Meclisi, Bağcılar'da şeffaf bir yönetim olduğunu gösteriyor. Bu toplantıların ilçenin sorunlarının çözülmesinde ve yeni projelerin hayata geçirilmesinde çok faydalı olduğunu düşünüyorum." ifadesini kullandı. 


Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise ilçede eğitim, sağlık, spor ve kültür başta olmak üzere hemen her alanda önemli projeleri hizmete sunduklarını aktardı.


Çağırıcı, 16 Bilgi Evinde 40 bini aşkın öğrencinin değişik branşlarda kurs gördüğünü belirterek, eğitime önem verdiklerini kaydetti. Okul arazilerinin 13'ünde inşaatın başladığı,...