18 / 04 / 2024

bağcılar yıkım törenleri

bağcılar yıkım törenleri

Bağcılar’da Kirazlı Mahallesi’ ndeki depreme dayanıksız üç bloğu bulunan Yuvam Sitesi ile Mahmutbey’deki altı adet binanın yıkımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi...

Bağcılar'daki 8 katlı Uğurlu Apartmanı yıkılıyor! Görüntüsüyle sosyal medyada gündem olmuştu! 

Bağcılar Belediyesi, üst üste konulmuş iki bina gibi görünmesi sebebiyle sosyal medyada gündem olan apartman için harekete geçti. O binanın yıkımına başlandı. 

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Çamlıca Cami Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etap yıkım töreni yarın!

Üsküdar’da “Büyük Dönüşüm” sloganıyla sürdürülen ve depreme dayanıklı olmayan binaların yıkımıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm faaliyetleri tam gaz devam ediyor. Çamlıca Camii Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. Etabı için 32 binanın yıkımı yarın gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 13'e ulaştı. 

KİPTAŞ Bağcılar Kiraz Evler'de fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı! 

KİPTAŞ tarafından Bağcılar'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Dev projede fiziki gerçekleşme yüzde 10'a ulaştı. 

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi nerede?

Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Karmargül İnşaat Bağcılar nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

KİPTAŞ Bağcılar dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Bağcılar ilçesi Kirazlı Mahallesi'nde start verilen kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Bağcılar Kirazlı'da yıkım çalışmalarını tamamladı!

KİPTAŞ tarafından Bağcılar Kirazlı'da hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında blok yıkım çalışmaları tamamlanıyor. Yakın zaman içerisinde projede temel atma işlemleri gerçekleşecek. 

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Bağcılar'da yıkım esnasında bitişikteki binanın duvarları da yıkıldı!

Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde riskli olduğu belirtilen bir binanın yıkımı esnasında bitişikteki binanın iki dairesinin duvarları da yıkıldı, odalar molozla doldu.

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Mevlana Çarşısı'nın yıkımı gerçekleşti!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından tarihi dokuya uygun dönüşüm çalışması için Mevlana Çarşısı’nda başlatılan yıkım tamamlandı.

Bağcılar'ın çocuk kütüphanesi Eylül ayında açılacak!

Bağcılar Belediyesi Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Halk Kütüphanesi’nin bir bölümü  3-10 yaş grubu çocukların hizmet alacağı çocuk kütüphanesine dönüştürüldü. 

bağcılar yıkım törenleri Haberi

bağcılar yıkım törenleri

 Riskli altı bölgenin kentsel dönüşüm alanı olarak belirlendiği Bağcılar’da Kirazlı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız üç bloğu bulunan Yuvam Sitesi ile Mahmutbey’deki  altı adet binanın yıkımı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.  Bu binaların yerine asansörlü ve otoparkı bulunan bahçeli depreme dayanıklı konutlar inşa edilecek.

 Yıkım sırasındaki “Bağcılar’da Kentsel Dönüşüm Devam Ediyor” programında halk oyunları ekiplerinin davul ve zurnalı folklor gösterisine Başkan Topbaş ile mülk sahiplerinin de eşlik etmesi alkışlandı. 

Bağcılar Belediyesi’nin, “olmazsa olmaz” projeleri arasındaki “Kentsel Dönüşüm” kapsamında Kirazlı Mahallesi’ndeki depreme dayanıksız 3 bloklu Yuvam Sitesi ile Mahmutbey’deki 6 adet binanın yıkımı davul zurna eşliğinde yapıldı. 

Başkan Topbaş, burada yaptığı konuşmasında ülkemizdeki en önemli yatırımların AK Parti iktidarında gerçekleştiğine dikkat çekti. Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın il başkanlığı yaptığı dönemde Feyzullah...