25 / 04 / 2024

Bahçeağıl Karaağaç yolu nerede

Bahçeağıl Karaağaç yolu nerede

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve hızla tamamlanan Kapaklı ilçesi Bahçeağıl- Karaağaç beton yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Kocaeli Derince Millet Bahçesi yıl sonunda açılıyor!

Kocaeli'de yapımı devam eden Derince Millet Bahçesi'nde çalışmalar hızlandı. Millet Bahçesi'nin yıl sonunda açılması bekleniyor. 

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

İstanbul'daki 2 yeni millet bahçesi yarın açılıyor!

İstanbul'da yapımı bitirilen Pendik ve Halkalı millet bahçeleri yarın açılacak. Pendik ve Halkalı millet bahçelerinin açılışıyla İstanbul'daki millet bahçesi sayısı 9'a ulaşacak...

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Ankara Hayvanat Bahçesi ne zaman açılacak?

Projelendirme aşamasında olan Ankara Hayvanat Bahçesi için çalışmalar devam ediyor. Ankara Hayvanat Bahçesi'nin 2021 yılında açılması bekleniyor.

TOKİ Karaağaç orta gelir başvuruları 25 Şubat'ta başlıyor!

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 25 Şubat 2019 tarihinde başlıyor.

TOKİ Mamak Karaağaç'ta sözleşme dönemi başlıyor!

 Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç TOKİ için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor. Projede 443 adet konut bulunuyor.

Genç Mimarlar Mermer Bahçe Sergisi 3 Ağustos'ta!

SİLKAR Madencilik'in sponsorluğunu yürüttüğü, birinciliğini PIN Architects'in aldığı "biyofilik tasarım" temalı "Genç Mimarlar Mermer Bahçe" sergi açılışı 3 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek. Açılış konuşmasını Erdoğan Akbulak yapacak.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Bahçeağıl Karaağaç yolu nerede Haberi

Bahçeağıl Karaağaç yolu nerede


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından kısa bir süre önce yapımına başlanan ve hızla tamamlanan Kapaklı ilçesi Bahçeağıl- Karaağaç beton yolu düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Karaağaç Mahallesi'nde düzenlenen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Yılmaz Saç, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.


Bölgede yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren ve Karaağaç Mahallesi'nde yapılan yolun ilk köy yolu olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, "7 bin 700 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğindeki sıkıştırılmış beton yol hem diğer yollara göre daha kullanışlı hem de daha maliyetli ve daha hızlı bir şekilde yapılıyor. Şimdiye kadar satıh kaplama,...