28 / 03 / 2024

Bahçeköy Konakları icradan satılık

Bahçeköy Konakları icradan satılık

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer Bahçeköy'deki Bahçeköy Konakları'nda yer alan daireyi satışa çıkarıyor. 1 milyon 140 bin TL değerindeki dairenin ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villası için 38 milyon TL istiyor!

Yıllardır Bahçeköy'deki villasını satmak isteyen Ajda Pekkan'a güzel haber geldi. Villaya Dubai'den bir prens talip çıktı. Pekkan bu talip sonrası villasının fiyatını yükseltti.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasına 51.8 milyon TL istiyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bahçeköy'de satışa çıkardığı villasına zam yaptı. Pekkan, ultra lüks evi için 51 milyon 800 bin TL istiyor.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 46 milyon TL'ye satıyor!

Koronavirüs salgının ardından bahçeli evlere talebin artmasıyla Ajda Pekkan da fırsatı kaçırmadı. Bahçeköy'de bulunan havuzlu villası için pandemiden önce 39 milyon lira isteyen Süperstar, Covid-19 sonrasında 46 milyon TL istiyor.

Ajda Pekkan'ın Bahçeköy’deki villası başına dert oldu!

Ünlü sanatçı Ajda Pekkan, 6 yıldır satmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasını elden çıkarmak için çalışmalara başladı. Süperstar, çareyi 6 emlakçıyla anlaşmakta buldu.

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını stüdyoya çevirdi!

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki lüks villasını stüdyoya çevirdi. Şehir merkezinden uzak olduğu ve stüdyoya gidip gelirken çok zaman kaybettiği için evini satmaya çalışan sanatçı çözüm olarak, villasının bir odasını stüdyoya çevirdi.

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villası için süper indirim!

Ajda Pekkan, 6 yıldır elinden çıkarmaya çalıştığı Bahçeköy’deki villasında indirim üstüne indirim yaptı. Süperstar, 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkardığı villa için 6 milyon 540 bin dolar istiyor.

Ajda Pekkan'dan Bahçeköy’deki villasına 2,5 milyon TL’lik zam!

Ajda Pekkan 2 Ekim'de tarihinde 7,5 milyon dolara satmak istediği Bahçeköy’deki villasının fiyatını yasa gereği Türk Lirası olarak belirledi. Süperstar, kendi ‘kur hesabını’ yaparak dolardan TL’ye geçerken 2,5 milyon TL’lik zam yaptı.

Ajda Pekkan Bahçeköy’deki lüks villasını satıyor!

Süper star Ajda Pekkan satışa çıkardığı yeni evi için süper indirim yaptı. Popçunun 8 milyon 700 bin dolardan satışa çıkan Bahçeköy'deki villasının son fiyatı ise 7 milyon 500 bin dolar.

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Bahçeköy Turizm Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 17 milyon TL sermaye bedel ile Mehmet Nevzat Pisak ve Mehmet Levent Selamoğlu ortaklığında kuruldu. 

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı!

Ajda Pekkan, Bahçeköy'deki ultra lüks villasını satışa çıkardı. Alıcı bulamayan Pekkan, 8 milyon 700 bin dolarlık evin fiyatında 200 bin dolarlık bir indirim yaptı.

Ataköy Konakları'nda 6 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Zeytinlik Mahallesi'nde yer alan Ataköy Konakları'ndaki daire 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ajda Pekkan Bahçeköy'deki villasını 1 yıldır satamıyor!

Ajda Pekkan, Bahçeköy’de, Koru Sitesi içindeki villasını 1 senedir satamıyor.

Hunca ailesini birbirine düşüren Bahçeköy'deki villa satışta!

Geçtiğimiz Nisan ayında vefat eden Adnan Hunca'nın ailesi Bahçeköy'deki villa yüzünden birbirine düştü...

Bahçeköy Konakları icradan satılık Haberi

Bahçeköy Konakları icradan satılık

İstanbul 10. İcra Dairesi; Sarıyer Bahçeköy'de yer alan daireyi satışa çıkarıyor. Bahçeköy Konakları'nda yer alan dairenin toplam bedeli 1 milyon 140 bin TL olarak belirlendi. 


Bahçeköy Konakları'nın ihalesi; 14 Kasım 2014 tarihinde saat 15:00 -15:10 arasında İstanbul 10. İcra Müdürlüğü Kalemi'nde açık artırma ile yapılacak. 


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2013/5607E


T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ


2013/5607 ESAS


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Köyün de kain 41 ada, 8 parsel 2.924 m2 lik taşınmazın 280/4640 arsa paylı A blok 1. Kat 4 no'lu (bağımsız bölüm) meskenin tamamı. Satışa konu 41 ada 8 parsel üzerindeki apartmanda bulunan 4 numaralı daire; İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Bahçeköy Yenimahalle Hunca cad....