26 / 04 / 2024

bahçeli konutlar

bahçeli konutlar

Mimarlar projeleri ile sadece yaşam alanları değil yaşama biçimi de sunar. İncelediğimiz bütün projelerde ihtiyaca göre hazırlanmış, çok özenli döşenmiş örnek daireler adeta yıldızlar savaşındaydı

Bahar aylarında geniş balkonlu ve bahçeli projeler talep görüyor!

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte konut satışlarında hareketlilikte geniş balkonlu ve bahçeli konutlar başrol oynuyor.

Folkart Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks!

Folkart Boyalık Çeşme projesi "Çeşme Boyalık'ta bahçeli ve lüks" sloganıyla tanıtılıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

Bahçeli evlerin satışı katlandı!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Bahçeli, butik projelerin satışı katlandı. Özellikle 2-2.5 milyon lira bandındaki konutlar çok hızlı satılıyor" dedi...

Bahçeli ve müstakil konutlar satışta ilk sırada!

Görkem Öğüt, "Mart ayı ortalarından itibaren başta bahçeli ve müstakil ikincil konutlar olmak üzere konut talebinde artış görüldü. Artan talep ile birlikte talep edilen konut satış fiyatında da artış görüldü" dedi...

Az katlı bahçeli konutlar küçülerek büyüyor!

Özellikle metrekaresi küçük, az katlı bahçeli konutlar ya da müstakil konutlara eğilim arttı. Bu beklentiler doğrultusunda yeni projeler de üretilmeye başlandı.

Devlet Bahçeli'den Suriyeliler'e TOKİ'den konut verilmesine tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "Madem Suriyelilere verilecek TOKİ konutları var idiyse, bu milletin asil evlatlarından bu zamana kadar niçin esirgenmiştir?" dedi.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları!

Dekar Asmalı Bahçeler Konutları 650 daireden meydana geliyor. Dairelerin 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 2 salon ve 5 oda 1 salon bahçeli daireler bulunuyor.

Dekar DK'dan orta gelirliye bahçeli ev!

Dekar DK, Bahçeşehir’deki yeni projesi 648 evden oluşan Dekar Asmalı Bahçeler’i satışa çıkardı. Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, bahçeli ev konseptinin lokomotifi olmak istediklerini söyledi.

Narlife’tan bahçeli daireler 705 bin liradan başlıyor!

İnşaat sektörünün lider şirketlerinden Tepe İnşaat’ın, Maltepe’de inşa ettiği Narlife projesi, konut sahibi olmak isteyenleri doğa içinde, bahçeli bir hayata davet ediyor. Projede fiyatlar 705.000 TL ile 967.000 TL arasında değişiyor.

Türkler havuzlu ve bahçeli villa hayal ediyor!

Türklerin yüzde 43’ünün hayalindeki evin ‘bahçeli havuzlu villa’ olduğu ortaya çıktı. Araştırmaya göre, yüzde 20 ‘müstakil’, yüzde 11 ‘köy evi’, yüzde 7 oranında da ‘dağ evi’ hayali kuruluyor...

En çok bahçeli-havuzlu villa hayali kuruluyor!

Aksigorta’nın yaptırdığı araştırmaya göre, en çok bahçeli-havuzlu villa hayali kuruyor, evimizde en fazla televizyonumuza değer veriyoruz. Evde mobilya değişikliği süresi 10 yılı aşarken, yaklaşık her iki kişiden birinin evinde nazar boncuğu bulunuyor.

Emlak Konut Bahçekent Konutları kura çekimi ne zaman?

Fiyatların 234 bin TL ile 466 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Bahçekent Emlak Konutları'nın başvuruları Emlak Konut GYO sitesinden yapılıyor. İşte Emlak Konut Bahçekent Konutları kura çekimi ne zaman sorusunun yanıtı...

bahçeli konutlar Haberi

bahçeli konutlar

Barınma ihtiyacı başladığından beri devam ediyoruz üretmeye, önce korunaklı mağaralar vardı. Sonra az katlı mütevazı binalar. Ardından seri üretim ürünü işçi konutları. Sonra insafsız blokları yeşiller böldü. Birbirinin aynı yapılar mutluluk getirmedi. Çok geriye gitmeden sadece birkaç yıl öncesine baktığımızda ev sahibi olmaktan anladığımız ile şu anki beklentilerimiz arasında ne çok fark var. Mimarlar projeleri ile sadece yaşam alanı değil aynı zamanda yaşama biçimi sunar. Günümüzde bu yaşama biçimi içinde fıtness salonları, açık kapalı havuzlar, tenis kortları, basketbol, futbol sahaları, kafeler, restoranlar, bisiklet yolları, göller, şelaleler, ağaçlar... yok yok. Bunların hepsi hemen her projede var. Olsun da, ama başka gerekler de olsun. Binalar, deprem için dayanıklı, kış için yalıtımlı, yaz için doğal havalandırmaya olanaklı olsun. Güzel olsun ama aynı...