29 / 03 / 2024

Bahçeli Villalar

Bahçeli Villalar

Emlakchi İstanbul Gayrimenkul Pazarlama'dan Bilge Özdemir, bugünün villa trendinin özelliklerini paylaştı. İşte Özdemir'in 'Villa'da trend "yeterli ve sürdürebilir" ölçek' başlığıyla villa alımları hakkında bilgilendiren haberi;

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet'te hemen teslim son 23 villa! Yüzde 33 peşinatla 36 ay taksit fırsatı!

Bahçeli Yaşam Konakları Meşrutiyet projesindeki son 23 villanın satışı devam ediyor. Bahçeli Yaşam Konakları projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon villalar bulunuyor. 

Devlet Bahçeli: Evi olmayan ailelere 250 TL kira yardımı yapılacak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 1 Kasım Seçim Beyannamesi’nde ekonomik vaatlerini revize ederek tekrarladı. Yeni kaynak yaratılamadığı gerekçesiyle asgari ücret vaadinde artış yapılamadı.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evleri için özel ödeme planı!

Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, konutların % 95’inin satışı kısa sürede tamamlanırken, yeni satışa sunulan “Bahçeli ve Teraslı” daireler için avantajlı bir ödeme planı açıklandı.

Bahçeli yaşam Batı Mahal ile geri dönüyor!

Batı Mahal, İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş bahçeli yaşamı Büyükçekmece Göl Vadisi'nde hayat geçiriyor. Batı Mahal, malikane konforu farkıyla doğa içinde göl manzaralı bir yaşama çağrı yapıyor.

Devlet Bahçeli: Osmaniye'de evi olmayanlara sosyal konut sağlayacağız!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana'ya Devlet Bahçeli köprüsü yapılacak!

Adana Büyükşehir Belediyesi, seçimin hemen ardından iki dev köprü projesi için temel atma töreni düzenleyecek. Devlet Bahçeli Köprüsü ve Cevat Yurdakul Köprüsü, Adana'nın ulaşımla ilgili kanayan yarasına merhem olacak.

Ege Yakası'nın bahçeli ve teraslı evlerinde 365 gün Ege tatili!

Sinpaş GYO ’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği Ege Yakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Ege Yakası'nda bahçeli ve teraslı dairelere özel ödeme planı!

Sinpaş GYO'nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul'un İstanbul Atakent'te geliştirdiği Ege Yakası'nda, yeni satışa sunulan bahçeli ve teraslı daireler de özel ödeme planı ile Ege sevenleri bekliyor.

Ege Yakası Atakent'te sınırlı sayıda bahçeli ve teraslı daireler!

Sinpaş GYO’nun butik projelere odaklanan markası Eviya Gayrimenkul’ün İstanbul Atakent’te geliştirdiği EgeYakası’nda, sınırlı sayıdaki bahçeli ve teraslı daireler için erken rezervasyon günleri başladı.

Türk toplumunun hayali bahçeli havuzlu villa!

Türk toplumunun en büyük hayali bahçeli ve havuzlu bir villada oturmak. Ev eşyasında birinci tercih ise hiç tartışmasız televizyon. Aksigorta'nın araştırması, Yöntem Araştırma tarafından yüz yüze anket tekniğiyle yapıldı.

Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler!

Yeni İstanbul’un merkezi Başakşehir’de ‘Evvelce nasılsa, Evvel İstanbul’da fazlasıyla’ sloganıyla geliştirilen EVvel İstanbul, sakinlerine özledikleri mahalle yaşamını sunuyor. Evvel İstanbul'da balkonlu, bahçeli ve teraslı evler...

Üsküdar'da icradan 3 milyon 967 bin TL'ye satılık bahçeli ahşap ev!

İstanbul Anadolu 15. İcra Dairesi 5 bin 137 metrekare alana sahip Üsküdar'da bulunan bahçeli ahşap evi satışa çıkardı. Eve 3 milyon 967 bin TL değer biçildi.

Dekar DK 2015'te daha fazla kişiyi bahçeli ev sahibi yapmayı planlıyor!

Dekar DK Yönetim kurulu Başkanı Salih Kuzu, " 2015 baharında daha fazla sayıda kişiyi bahçeli ev sahibi yapacak projemizin lansmanını yapmayı planlıyoruz " dedi. Hareketliliğin devam edeceğini de ekledi.

Bahçeli Villalar Haberi

Bahçeli Villalar

Villa'da trend "yeterli ve sürdürebilir" ölçek; Özal'lı yıllarla tanıştığımız villa trendi kabuk değiştiriyor. Zenginliğin ve statü atlamanın sembolü olan villa yaşamı hızla değişim gösteriyor.


Bu değişimde en önemli etkenler; orta gelir grubunda ki satın alım gücündeki ailece Yükseliş (örneğin; karı ve kocanın profesyonel yaşam içinde ki rol ve gelirleri villa yaşamını kredi destekleri ile zorlayabiliyor.)



1-Bölgesel merkezi noktalardaki daire değerlerinin yükselişi ( örneğin; Bakırköy - Yeşilköy sahil aksında satılacak bir daire ile villa alınabiliniyor),

2-Kentsel dönüşüm kapsamında arsa değer ölçüleri ( örneğin; Bahçelievler'de dönüşüm kapsamında eski bir dairenin arsa Payı getirisi bile villa alımı için yeterli olabiliyor)



Yıllar önce, malikane, konak olarak tanımladığımız villa trendlerinde gördüğümüz 500 m2 ile 1,500 m2 'ler unutulmaya ve kullanılmamaya yüz tuttu. İşletme maliyetlerinin yani aidat seviyelerinin Önem...