19 / 04 / 2024

Bahçetepe İstanbul geçici kabul tutanağı

Bahçetepe İstanbul geçici kabul tutanağı

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Semt Bahçekent 2'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Semt Bahçekent Kısmi Geçici Kabul hakkında açıklama yaptı. İşte Emlak Konut GYO'nun Semt Bahçekent 2 projesine ilişkin yaptığı açıklamalar...

Tual Bahçekent'in son kısmının kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Tual Bahçekent kapsamındaki, ada dışı 1C Yolu, 647/2 ve 648/1 parseller arasındaki Park Alanı, 648/1 ve 648/7 parseller arası park alanı, çocuk oyun alanlarının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaat İşi'nde (Semt Bahçekent), 707/1 Ada/Parsel (D Blok Hariç), 704/5 Ada/Parsel ile parsellerin Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşleri ve Ada Dışı İmar Yolu ile Bu Yollara Ait Altyapıların kısmı geçici kabulü yapıldı.

Tual Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Tual Bahçekent); 658/1 Ada/Parsel Devlet Okulu (Lise) ve Bu Parsele Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Karat 34 projesinin kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Karat 34), 1542 Ada 37 Parsel F Blok ve Bu Bloğa Ait Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapıldı.

Semt Bahçekent'in kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Semt Bahçekent projesinin geçici kabulü yapıldı. Kısmi geçici kabul tutanağı bugün onaylandı. 

Bahçetepe İstanbul 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçetepe İstanbul projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Tual Bahçekent 4. Etap'ın kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Başakşehir Hoşdere 4. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi‘nde (Tual Bahçekent) 648-1 ve 658-6 Parsel Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin Kısmi Geçici Kabul Tutanağı onaylandı.

Emlak Konut Karat 34 kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Karat 34, İstanbul Bahçelievler Yenibosna Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında  1542 Ada 37 Parsel A, B, C, D, E Blok İnşaatlarının kısmi geçici kabulü yapıldı...

Bahçetepe İstanbul 5 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçetepe İstanbul projesindeki 5 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Tual Bahçekent kısmi geçici kabulü yapıldı!

Tual Bahçekent 647-2, 648-7, 648-6 ve 649-1 Parsellerdeki Konut, Ticaret, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı...

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Bahçetepe İstanbul 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bahçetepe İstanbul geçici kabul tutanağı Haberi

Bahçetepe İstanbul geçici kabul tutanağı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Bahçetepe İstanbul projesinin kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.


Açıklama:

Şirketimiz projelerinden "İstanbul Başakşehir Ayazma 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Bahçetepe İstanbul)" nde " 900 / 5 Rekreasyon Parselde Bulunan C1, C2, C3, C4, C5, C6, C7, C8, C9, C10, D ve H Bloklar"ın (Projede Kısmi Geçici Kabulü Yapılacak En Son Bölüm) Kısmi Geçici Kabulü yapılmış olup "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı" 28.12.2015 tarihinde...