19 / 04 / 2024

Bakgör Residence

Bakgör Residence

Bakgör Residence Bursa Nilüfer 'de inşa ediliyor. 3 bin metrekarelik sosyal tesisin yer alacağı projede 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Bursa Bakgör Residence 3! Minimum 139 bin liraya!

Bursa Bakgör Residence 3 projesi Bursa Metro Market yanında yer alıyor. 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire seçeneklerinin yer aldığı projenin 18 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Bakgör Residence 'ta 139 bin liraya 1+1! Yeni proje!

Bakgör Residence 3 'te 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor, fiyatların 139 bin liradan başladığı Bursa Metro Market yanında yer alıyor...

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Bursa'da ciddi bir inşaat hacmi var!

Bursa'da bugüne kadar çok sayıda konut üreten Yusuf Bakgör, YB Yapı markasıyla yeni bir dönem başlattı. Projelendirmeden anahtar teslimine kadar her aşamada büyük bir titizlikle hayata geçirdikleri konutlarda, kullanıcılara iyi bir yaşam sunmayı hedefliyorlar...

Ekonomik ve siyasi istikrar kalkınma hızını zirveye taşıyacak!

Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör seçim sonuçlarını değerlendirdi. İşte, Veysel Bakgör'ün seçim değerlendirmesi... 

Bakyapı'dan 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırım!

2018-2019 yatırımları ile gelecek hedeflerini anlatan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 2018'de 1.4 milyar TL'lik yatırıma imza attıklarını açıkladı..

Veysel Bakgör'den 15 Temmuz açıklaması!

Türkiye’nin geçtiğimiz yılın 15 Temmuz’unda gerçekleşen hain darbe girişimini adeta tek vücut olarak bertaraf ettiğini vurgulayan Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümüne ilişkin açıklamada bulundu..

Bak Yapı Prestij Hayat'ın yüzde 35'i 1 ayda satıldı!

Bak Yapı Prestij Hayat projesinin yüzde 35'i 1 ayda satıldı. Veysel Bakgör yaptığı açıklamada, “Markamıza güven ve cazip ödeme avantajları satışa hız kattı” dedi.

Prestij Hayat'ta fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Bursa'daki yeni Prestij Hayat projesinin detaylarını paylaştı. Bakgör, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Çarpık yapılaşma sektörün en büyük sorunu!

Bursa'da inşaat ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren Bakyapı hem hem yaşam alanları hemde sosyal sorumluluk projeleriyle öne çıkıyor. Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, çarpık yapıların bir an önce yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Veysel Bakgör: 2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak!

İnşaat sektörünü değerlendiren Bakyapı Group Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör : “2017 yılı Türkiye için büyüme yılı olacak” dedi.

Bakgör Residence Haberi

Bakgör Residence





Bakgör Residence projesi Bursa 'da Bakgör İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 120 bin metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Konut, ofis ve alışveriş merkezinin yer alacağı Bakgör Residence 'te 3 bin metrekarelik sosyal tesis bulunuyor.





40 katlı bir kule, 18 katlı dört blok halinde yükselen Bakgör Residence 'ta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.


Bursa Nilüfer 'de yaşama geçirilen proje şehir ve Uludağ manzarası ile dikkat çekiyor. Bakgör Residence 'ın satışlarının kısa zaman içinde başlaması planlanıyor.


Telefon: 444 61 16

Web adresi: