26 / 04 / 2024

Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu

Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu'nu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Bakırköy Şevketiye 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli Bakırköy İlçesi Şevketiye Mahallesi 1242 Ada 2 Parsel ile Tescil Harici Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Emlak Konut GYO Bakırköy Şenlik parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şenlik Mahallesinde yer alan 1 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Şevketiye parseli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Bakırköy Şevketiye Parseli ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bakırköy Şevketiye 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi, 1221 Ada 239 Parsel, 1242 Ada 1 ve 2 Parseller İle Tescil Harici Alanlara (Eski 1221 Ada 212 Parsel) İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Bakırköy'de 3.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 3 milyon 650 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 6 Eylül 2018 olarak belirlendi.

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM ihalesi yine iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi yine iptal edildi. Söz konusu alanda yer alan Şükrü Balcı POMEM arazisi 2017'de de ihaleye çıkmıştı...

Bakırköy Şükrü Balcı POMEM arazisine 2 firma talip oldu!

Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi'nin yer aldığı İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesine 2 firma talip oldu.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesi 17 Nisan'da!

Emlak Konut GYO geçen yıl ihalesini iptal ettiği Bakırköy Şevketiye arsasını yeniden satışa çıkarıyor. Arsanın ihalesi 17 Nisan 2018 Salı günü yapılacak...

Bakırköy'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul İli, Bakırköy İlçesi, Şevketiye Mahallesi ve Şenlik Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 7 milyon 300 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesi iptal edildi!

Emlak Konut İstanbul Bakırköy Şevketiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu iptal edildi. 

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yeni proje için ihale sürecini hızlandırıyor. Dün 1. oturumu gerçekleştirilen Emlak Konut Bakırköy ihalesinin 2. oturumu 11 Ekim'de yapılacak.

Özak GYO, Emlak Konut Bakırköy arsa ihalesine katıldı!

Emlak Konut'un İstanbul Bakırköy Şevketiye'deki arsası için gerçekleştirilen ihaleye Özak GYO'da katıldı.

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yepyeni bir proje hayata geçirmek için ihalelere başladı. Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesine 7 firma teklif verdi.

Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu Haberi

Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu

Emlak Konut GYO İstanbul Bakırköy Şevketiye Parseli Değerleme Raporu  yayınladı. 




Açıklamalar:

"İstanbul İli Bakırköy İlçesi Şevketiye Mahallesi Parseli" ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.




Dosya için