19 / 04 / 2024

Bakyapı konutları kampanyası 2018

Bakyapı konutları kampanyası 2018

Yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak Bakyapı “120 ay vade farkı BAKYAPI’dan” kampanyasını başlattı..

Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemesi başladı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Yarısı Bizden kampanyası ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. Bakan Kurum, Yarısı Bizden kampanyasına başvurusu yapılan konutların incelemelerine başlandığını belirtti. 

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Almanya'da Türk gençleri İdlib'de 90 konut yapımı için yardım topladı!

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Kayserili hayırseverlerden İyilik Konutları kampanyasına destek! 

Kayserili hayırseverler, İdlibli savaş mağdurları için hayata geçirilen İyilik Konutları kampanyası kapsamında 538 konut yaptırdı.

Kanada'dan İdlib’deki sel mağdurlarına konut yardımı! 

Kanada Diyanet Vakfı, Türkiye Diyanet Vakfınca İdlib’deki sel baskınına maruz kalanlar için başlatılan İyilik Konutları kampanyası dahilinde yardımda bulundu.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası!

Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. İşte Gebze Emlak Konutları 3. Etap peşinat kampanyası detayları ve proje bilgileri...

Gebze Emlak Konutları faiz kampanyası detayları 2019!

Gebze Emlak Konutları faiz kampanyası detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 295 bin TL'den başlıyor.

Gebze Emlak Konutları 0 faiz kampanyası! 

Gebze Emlak Konutları 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların satış süreci devam ediyor.

Bakyapı yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak!

Yeni kampanyasıyla herkesi ev sahibi yapacak Bakyapı “120 ay vade farkı BAKYAPI’dan” kampanyasını başlattı..

Avrupa Konutları Yamanevler'de bahar kampanyası başladı!

Artaş İnşaat’ın Avrupa Konutları markalı projelerinin en yeni halkası Yamanevler’de bahar kampanyası başladı. 

Niğde Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası!

Niğde Emlak Konutları yüzde 30 indirim kampanyası başladı. Daire fiyatlarının 335 bin TL'den başladığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor...

Gebze Emlak Konutları 3 ödeme kampanyası!

Gebze Emlak Konutları 3 ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Kampanya kapsamında 221 daireye yer verilen projede inşaat çalışmaları yüzde 14,03 oranında tamamlandı.

Bakyapı konutları kampanyası 2018 Haberi

Bakyapı konutları kampanyası 2018

Gayrimenkul ve konut inşaatı sektörüne hayata geçirdiği projelerle Türkiye’nin güvenilir markalarından biri olan Bakyapı, gerçekleştirdiği kampanyalarla da herkesi ev sahibi yapma misyonunu yerine getiriyor. Bu kapsamda tüm projelerinde sınırlı sayıdaki daireler için başlatılan, “120 Ay Vade Farkı Bakyapı”dan kampanyasıyla, yatırımcılar 120 ay vade farksız taksitlendirme fırsatı ile ev sahibi olabilecek. Bakyapı bu adımıyla sektörün canlandırılmasına yönelik görevini yerine getirirken yatırımcılarıyla kurduğu güveni de pekiştiriyor. 

"Huzurlu Yaşam Alanları" sloganıyla hayata geçirdiği tüm projelerinde bulunduğu bölgeye yüksek katma değer ve prestij katan Bakyapı, destek verdiği ulusal kampanyalar ile tüm kesimleri ev sahibi yapmak için kararlı adımlar atıyor. 

Bu kapsamda projelerinde yeni başlatılan “120 Ay Vade Farkı Bakyapı’dan” kampanyası da bunun bir örneğini oluşturuyor. Yatırımcıların nitelikli konut projelerine bütçelerini zorlamayacak şekilde ulaşmalarını hedefleyen kampanyada...