28 / 03 / 2024

Balance Güneşli ne zaman teslim edilecek

Balance Güneşli ne zaman teslim edilecek

1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı. Balance Güneşli projesi 2015 yılının son çeyreğinde tamamlanacak...

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi açıldı! 

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Balance Güneşli şubesi bugün Bağcılar'da 6 milyon 522 bin 360 TL'ye açıldı. 

Balance Güneşli'de yüzde 20 indirim imkanı!

Balance Güneşli projesi prestijli bir ofiste çalışmalarını sürdürmek ya da yatırım yapmak isteyenler için cazip seçenekler sunuyor. Projede tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânı devam ederken stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor.

Balance Güneşli prestijli ofis arayanları bekliyor!

Tüm ofislerde yüzde 20 indirim imkânının devam ettiği Balance Güneşli’de stüdyo ofislerde geçerli olan yüzde 10 KDV indirimi de uygulanıyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın bulunduğu Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV fırsatıyla indirimli ofis satışları devam ediyor. Proje, laza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV avantajıyla indirimli ofisler!

Balance Güneşli projesinde yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı projede birçok imkan yer alıyor. 

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimiyle satılık ofisler!

Ulusal ve uluslararası birçok markanın yer aldığı Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimli ofis satışları devam ediyor. 

Balance Güneşli'de avantajlı yatırım imkanı!

Avantajlı kiralama ve satışların devam ettiği Balance Güneşli, kurumların farklı ihtiyaçlarına göre plaza ofis, cadde ofis, loft ofis, stüdyo ofis ve ticari birimlerden meydana geliyor...

Balance Güneşli'de yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 10 KDV fırsatıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de KDV avantajı devam ediyor!

Balance Güneşli'de ulusal ve uluslararası markalar yerini alırken kiralamalar ve yüzde 8 KDV avantajıyla satışlar devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler!

Kurumsal firmaların her geçen gün yerini aldığı, Güneşli ve çevresinin A+ ofis projesi Balance Güneşli’de avantajlı satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Balance Güneşli'de yüzde 8 KDV indirimi için son günler... 

Balance Güneşli'de KDV indiriminden faydalanmak için son günler!

KDV indirim avantajından faydalanarak Balance Güneşli’den ofis sahibi olmak isteyenler için son günler.. Yüzde 8 KDV indirimi uygulaması 31 Ekim’de sona eriyor..

Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor!

Balance Güneşli, prestijli bir projede ofis yatırımı yapmak isteyen kurumsal firmalara ve serbest meslek sahiplerine kapılarını açtı. Balance Güneşli'de yatırım fırsatları devam ediyor..

Balance Güneşli'de yüksek kira getirili yatırım fırsatı!

Yüksek kira getirili yatırım fırsatı sunan Balance Güneşli'de işyeri ruhsatlı rezidans ofisler, firmalara önemli bir avantaj sağlıyor...

Balance Güneşli ne zaman teslim edilecek Haberi

Balance Güneşli ne zaman teslim edilecek

1989 yılında Gaziantep’te kurduğu Şölen ile çeyrek asırda önemli başarılara imza atan Çoban Ailesi, Balance Gayrimenkul şirketiyle inşaat sektörüne giriş yaptı.



Aynı zamanda Şölen Yönetim Kurulu başkanı da olan Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban, sektörün önemli oyuncularından biri olmayı hedeflediklerini söyledi. “Çikolata sektöründeki başarımız bizi farklı sektörler için de cesaretlendirdi. Çikolatanın yanı sıra Irak’taki çimento ve su fabrikalarımız ve Gaziantep’te ortağı olduğumuz inşaat ve çelik konstrüksiyon alanında faaliyet gösteren Erkiz Mühendislik AŞ firmamızla da farklı işkollarında yatırımlara devam ediyoruz.” diyen Çoban, iş hayatındaki 25 yıllık deneyimlerini ailecek Balance Gayrimenkul’e de aktarma kararı aldıklarını söyledi. Balance Gayrimenkul’ün ilk projesi Balance Güneşli, iş hayatının ihtiyaçları dikkate alınarak geliştirildi. Çoban, “Bugüne kadar iş dünyasında elde ettiğimiz güvenilirlik ve istikrardan güç alarak...