25 / 04 / 2024

balçova teleferik açıldı mı

balçova teleferik açıldı mı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından iki yıl önce hizmete alınan Balçova Teleferik Tesisleri, sezon öncesi “yıllık periyodik bakım” nedeniyle Mart ayı sonuna kadar hizmete kapalı olacak.

Balçova Teleferik 5 Nisan'da açılıyor!

Beklentilerin çok üzerinde yolcu taşıması nedeni erken bakıma alınan Balçova Teleferiği'nin bir sonraki periyodik bakımlarının da tamamlandığı, 5 Nisan Salı gününden itibaren yeniden hizmet vermeye başlayacağı ifade edildi.

Balçova Teleferik yarın hizmete giriyor!

Aşırı sıcaklar ve kısa sürede beklentilerin çok üzerinde yolcu taşınması nedeniyle periyodik bakımı öne alınan Teleferik tesisleri, yarından itibaren (25 Ağustos Salı) yeniden hizmete başlıyor.

Balçova’daki teleferik tesislerinin inşaat ve kurulum çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova’daki yeni teleferik tesisleri için gerekli yıkım ve temizlikleri yaptıktan sonra inşaat ve kurulum çalışmalarına başladı. Saatte 1200 yolcu taşıyacak yeni teleferiğin kabinleri, gökkuşağı renklerinde olacak.

CHP Bursa Milletvekili Sarıbal: Köylerde bakkallar kapandı, yerine emlak ofisleri açıldı!

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Meclis'te yaptığı konuşmada, "Nerde tarımı toprağı, emeği, üretimi, çiftçiyi koruyan, gözeten bütçe? Köylerde bakkallar kapandı, yerlerine emlak ofisleri açıldı." dedi.

İzmir Balçova'da kooperatif arsası 'üyelere haber verilmeden satıldı' iddiası!

İzmir Balçova'da yer alan 47 senelik kooperatifin arsası, üyelerin iddiasına göre habersiz ve değerinden daha düşük bedelle satıldı. İşte ayrıntılar...

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

Türkiye’nin ilk, dünyanın 5. Bor karbür üretim tesisi açıldı! Bor karbür nedir? Nerelerde kullanılıyor?

Türkiye'nin ilk bor karbür üretim tesisi Balıkesir Bandırma’da açıldı. 80 milyon dolar yatırım maliyeti olan tesislerde üretilecek bor karbür ileri teknoloji ürünlerde kullanılıyor. Dünyada sadece 4 ülkede üretilen bor karbür yatırımı ile Türkiye, sayılı ülkeler arasına girmiş olacak.

İzmir'deki Ege Park Balçova AVM ve otel icradan satışa çıkarıldı!

Geçen yıl hayatını yitiren İzmirli iş insanı Kasım Pırlant'a ait olan İzmir'deki Balçova Ege Park AVM ve otel, İzmir 3. İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı. 305 milyon lira değer biçilen taşınmaz için ilk açık artırma ihalesi 21 Mart’ta yapılacak.

Balçova Belediyesi 2 adet konutu satıyor! Ev alacaklar şimdi bakın!

İzmir Balçova Belediye Başkanlığı, Bolçava Mahallesi'nde yer alan 2 adet meskeni satışa çıkardığını ilan etti. Peki söz konusu taşınmazların ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Balık sezonu açıldı! İstanbul Balık Hal fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, dip balık, diğer deniz ürünleri ve iç su balık çeşitlerinin 5 Eylül 2022 balık fiyatları açıklandı. Peki, Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar, kaç TL oldu? İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Are Mühendislik Müşavirlik Eğitim Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Bal tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Maçka Teleferik Şubesi bugün Şişli'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Balçova'da 17.9 milyon TL'ye satılık zeytin aşılığı!

İzmir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi 541 ada, 69 parselde yer alan "Zeytin Aşılığı" nitelikli taşınmazı 17 milyon 937 bin 500 TL'ye satıyor...

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

balçova teleferik açıldı mı Haberi

balçova teleferik açıldı mı


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin AB standartlarında yenilerek iki yıl önce hizmete aldığı ve açıldığı günden itibaren yaklaşık 850 bin kişinin ziyaret ettiği Balçova Teleferik Tesisleri bakıma alınıyor.  Tesis, yılda bir kez yapılması zorunlu olan periyodik bakım nedeniyle Mart ayı boyunca hizmet vermeyecek. 1 ay sürmesi planlanan bakımın ardından tesis, 1 Nisan 2017 tarihinde yeniden ziyaretçilerin kullanımına açılacak. Tesisin hem daha uzun ömürlü olması hem de güvenli hizmet vermesi nedeniyle yapılacak bakım sırasında, teleferiğin tüm hareketli ve mekanik parçaları sökülerek kontrol edilecek. Bakım sırasında tesisin kesintisiz çalışmasını sağlayan jeneratörler ile tesisteki binaların bakımı ve çevre düzenlemesi de yapılacak.



İzmir Büyükşehir...