19 / 04 / 2024

balıkesir edremit körfezi konut turizmi

balıkesir edremit körfezi konut turizmi

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı....

Milli Emlak'tan Balıkesir'de kamu konutu fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Ocak 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Balıkesir Edremit'te kamu konutu satacak.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Güre Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Balıkesir Belediyesi 2 arsa satacak! Edremit'te 3 taksitle konut imarlı arsa fırsatı! 

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı Edremit'te yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Balıkesir Belediyesi'nden büyük fırsat! Edremit'te 3 taksitle iki arsa satacak!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit Narlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 3 taksitle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te 2 arsa ve 1 konut satılıyor! 592 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Balıkesir ili Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Edremit ilçesi, Çıkrıkçı, Hamidiye ve Sarıkız mahallesinde yer alan 2 arsa ile 1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Balıkesir Ayvalık’ta aylık 2 bin 280 TL'ye ev sahibi olun! TOKİ Balıkesir detaylar..

Ayvalık’da Kazımkarabekir Mahallesi’nde yapılacak sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Ayvalık projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir 2022 hangi ilçelerde konutlar yapılacak? Taksitler ne kadar olacak?

Balıkesir'de 206.5 milyon TL'ye dinlenme kampı ve arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit ve Altıeylül'de yer alan arsa ve 30 tesisli dinlenme kampını 206 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Edremit'te 24.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Balıkesir İli Edremit Belediye Başkanlığı, Balıkesir Edremit'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 24 milyon 219 bin 822 TL bedelle satışa çıkardı...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Ayvalık'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Balıkesir İli, Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31429 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

balıkesir edremit körfezi konut turizmi Haberi

balıkesir edremit körfezi konut turizmi

Balıkesir'de ağırlıklı olarak Edremit Körfezi bölgesinde bulunan 127 bin ikinci konutun turizme kazandırılması için proje hazırlandı. "Bir Tıkla Ev Kirala-Bir Tıkla Evini Kirala" isimli projenin tanıtımı, Ayvalık ilçesinde yapıldı. Ayvalık Turizm Birliği (AYTUGEB), Ayvalık Ticaret Odası, Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) ve Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) ortaklığında yürütülen projenin tanıtım toplantısına Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Edremit Kaymakamı Abdülhamid Erguvan, Ayvalık Belediye Başkanı Bülent Türközen, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, TÜRSAB Ev Komitesi Başkanı Mücella Tarhan, Novasol Ev Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Bernrd Muckenschnabel, proje yürütücü yardımcısı Doç. Dr. Ayhan Gökdeniz, otel sahipleri ve diğer sektör temsilcileri katıldı.


Açılış konuşmasını yapan Doç. Dr. Gökdeniz, proje kapsamında Ayvalık'ta 45 konutun kiralandığını söyledi. Elde edilen tecrübeleri...