25 / 04 / 2024

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni bina

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni bina

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Balıkesir'de kırsal kesimlerdeki eski okul binalarının akıbeti TBMM'de!

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir'in kırsal mahallelerinde bulunan eski okul binalarının sosyal tesise dönüştürülmesi önerisini meclis gündemine taşıdı...

Beylikdüzü Belediyesi Balıkesir Kültür Merkezi'nin yapımını üstlendi!

Beylikdüzü Belediyesi, Balıkesir Manyas Belediyesi tarafından bölgede temeli atılan Kültür Merkezi ve Çok Amaçlı Sosyal Tesis'in yapımını üstlendi. Temeli atılan proje 750 metrekarelik alanda inşa edilecek.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni binasında!

Çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi'ndeki imar itirazları kabul edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan'ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Küçüksan Sanayi Sitesi imar planı değişmeyecek!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi üyeleri ile bir araya gelerek son günlerde Küçüksan ile ilgili ortaya atılan iddialara cevap verdi.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi imar planına itiraz!

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi ve çeşitli meslek örgütlerine ait oda başkanları 1/5000'lik şehir planına itiraz ettiklerini açıkladı.

Balıkesir Küçük Sanayi Sitesi özel proje alanı ilan edildi!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 1/5000 ölçekli revizyon-ilave nazım imar planında Küçük Sanayi Sitesi’nin Stratejik Merkez Özel Proje Alanı olarak belirlendiği açıklandı. Küçük Sanayi Sitesi esnafı düzenlemeyi eleştirdi.

Balıkesir Büyükşehir'in 2017 bütçesi 750 milyon TL!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Birleşimi, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur Başkanlığı’nda yapıldı. Meclis üyelerine Büyükşehir çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Uğur, Belediyenin 2017 yılı tahmini bütçesinin 750 milyon lira olduğunu söyledi.

Esas Holding'den, Balıkesir'e 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor "dedi.

Balıkesir'de 200 milyon liralık 4 fabrika açıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir’de 200 milyon liralık 4 fabrikanın açılışını yaptı. Türkiye’nin her şeye rağmen büyüdüğünü söyleyen Bakan Özlü, “Bu yıl da inşallah beklenenin üzerinde bir büyüme olur” diye konuştu

Balıkesir Devlet Hastanesi'nin yolu büyükşehirden!

Sağlık Bakanlığı tarafından İzmir Yolu üzerinde yapımı devam eden ve geçici kabul aşamasına gelen 1100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, yetkililerden bilgi aldı.

Balıkesir'e yeni kent planı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binası için düzenlediği yarışma sonuçlandı. 99 projenin katıldığı yarışmada dereceye girenlere ödül veren Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, “Hizmet binamızdan başlayarak tüm Balıkesir’i yeniden planlıyoruz” diye konuştu.

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni bina Haberi

Balıkesir Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni bina


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmet Daire Başkanlığı yeni hizmet binasına taşındı. Balıkesir Büyükşehir Belediye binası (Özmerkez) 2. Katından Karesi Mahallesi Turan Caddesi No:21/A Zağnospaşa Meydanı Altına taşınan Kırsal Hizmetler Dairesi yeni hizmet binasında hizmetlerine devam edecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, yenilikçi, akılcı ve sorumlu bir yaklaşım içinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin planlanan hedeflerine ulaşmasına katkıda bulunmak üzere kırsal ve kentsel gelişmişlik farklarını azaltarak, Balıkesir halkının sosyal, kültürel, bilimsel ve ekonomik olanaklardan eşit şekilde faydalanmalarını sağlamayı amaç edinen Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı yeni adresinde tüm vatandaşları, üreticileri, çiftçileri bekliyor.